Titanfall: DLC και Season Pass

Η συνήθης τακτική της EA. [UPDATE]

Το Τitanfall είναι το πρώτο παιχνίδι της Respawn Entertainment, μια εταίρια που το προσωπικό της έχει πείρα στον χώρο των FPS, αφού αποτελείται από πρώην στελέχη της Infinity Ward (σειρά Call of Duty). Πρόκειται για ένα online multiplayer FPS, τοποθετημένο σε έναν κατεστραμμένο από τον πόλεμο, πλανήτη, όπου πολεμάτε απέναντι στους αντιπάλους

σαν Mech Τιτάνες ή τους χειριστές τους. Από την ανακοίνωσή του έκανε μεγάλη αίσθηση, σαρώνοντας τα βραβεία στην παρουσίαση του, στην Ε3 2013. Επιπλέον, πολλοί δημοσιογράφοι θεωρούν το Titanfall ως το επόμενο βήμα στα FPS.

Εν έτει 2014, θεωρείται δεδομένη η έκδοση DLC για ένα παιχνίδι. Στην περίπτωση του Titanfall ωστόσο, υπήρχε έντονος προβληματισμός για τα σχέδια περαιτέρω ανάπτυξης του παιχνιδιού από τις Respawn και EΑ μετά την κυκλοφορία του. Το όλο μπέρδεμα ξεκίνησε όταν στο επίσημο twitter του Titanfall αναφέρθηκε πως το παιχνίδι δεν θα έχει “season pass”, ενώ στην πραγματικότητα εννοούσαν "Online Pass".

{youtube}caiIamHIzBY|500|300{/youtube}

Σε συνέντευξή του στο Gamespot, ο Vince Zampella, συν-ιδρυτής της Respawn, ξεκαθάρισε την κατάσταση. Δήλωσε λοιπόν πως θα κυκλοφορήσουν επί πληρωμή DLC και πως η Respawn θα κυκλοφορήσει και Season Pass σαν πακέτο μαζί με το DLC.

"Θα έχουμε DLC και δωρεάν updates", ανέφερε σχετικά. "Υπάρχουν πράγματα που θέλαμε στο παιχνίδι, αλλά δεν προλάβαμε να βάλουμε στην τελική έκδοση του. Θα προσθέσουμε π.χ. private matches δωρεάν". Τα χαρακτηριστικά και οι αναβαθμίσεις παρέχονται ως δωρεάν updates, νέο content παρέχεται με την μορφή DLC, ενώ το στέλεχος της Respawn κατέληξε: "Δεν θα έχουμε micro-transactions, οπότε αν προπαραγγείλετε το season pass, θα έχετε καλύτερη τιμή στα DLC".

Το Titanfall θα κυκλοφορήσει για PC, Xbox 360 και Xbox One αυτή την Τρίτη 11 Μαρτίου. Για περισσότερες πληροφορίες για το Titanfall, δείτε το preview του GameWorld.

[UPDATE: 5/3/2014] Η Respawn Entertainment ανακοίνωσε ότι αγοράζοντας το Season Pass του Titanfall, θα αποκτήσετε πρόσβαση σε τρία packs με μπόλικο υλικό μόλις γίνουν διαθέσιμα. Το Season Pass, που είναι για Xbox One και Xbox 360, κοστίζει 25 ευρώ και αγοράζοντάς το γλιτώνετε πέντε ευρώ και αποτελεί πιο έξυπνη αγορά από το να αγοράσετε το κάθε pack ξεχωριστά. Για την έκδοση του Titanfall για PC, η εταιρία έχει ετοιμάσει το Titanfall Digital Deluxe το οποίο περιέχει το παιχνίδι μαζί με το Season Pass.

Keywords
Τυχαία Θέματα