NES Remix 2

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 14/2/14] Η Nintendo είχε κυκλοφορήσει στις 18 Δεκεμβρίου το NES Remix για το Wii U, ένα πακέτο που περιείχε συλλογή παλιών αγαπημένων games της ιστορικής κονσόλας NES.

Το NES Remix ειχε τα παρακάτω games:

Balloon Fight
Baseball
Clu Clu Land
Donkey Kong
Donkey

Kong Jr.
Donkey Kong 3
Excitebike
Golf
Ice Climber
Mario Bros.
Pinball
Super Mario Bros.
Tennis
The Legend of Zelda
Urban Champion
Wrecking Crew

Στο χθεσινό Nintendo Direct η Nintendo ανακοίνωσε το NES Remix 2.

{youtube}vULZ8pXqgyM|500|300{/youtube}

Η δεύτερη retro συλλογή θα περιλαμβάνει τα παρακάτω NES games:

Dr. Mario
Ice Hockey
Kid Icarus
Kirby's Adventure
Mario Open Golf
Metroid
Punch-Out!!
Super Luigi Bros
Super Mario Bros.: The Lost Levels
Super Mario Bros. 2
Super Mario Bros. 3
Wario's Woods

Το Super Luigi Bros. είναι το Super Mario Bros...από την ανάποδη! Ελέγχοντας τον Luigi θα πρέπει να βγάλετε τα levels του original Super Mario Bros. κινούμενοι από τα δεξιά προς τα αριστερά. Τα levels έχουν γίνει πολύ απλά mirror, η ουσία είναι όμως ότι από σήμερα καταργείται πλέον το ανέκδοτο:
- Mario απήγαγαν την πριγκίπισα!
- Και που πήγαν;
- Προς τα αριστερά!

Η αντικαθίσταται η τελευταία φράση απ' το "Οκ, φωνάξτε τον Luigi!"

[UPDATE: 10/4/14] Το NES Remix 2, το οποίο παίρνει κομμάτια από κλασικά games της Nintendo και τα κάνει... remix μεταξύ τους δημιουργώντας ένα πρωτότυπο και δύσκολο gameplay, θα κυκλοφορήσει τελικά μέσω του Wii U eShop στις 25 Απριλίου, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Nintendo.

Το παιχνίδι περιλαμβάνει stages από ιστορικούς τίτλους του NES, αλλά προσθέτει challenges και mods ώστε να εισάγει νέα στοιχεία. Κάποια από τα games που περιλαμβάνονται είναι τα Kid Icarus, Kirby's Adventure και Metroid.

{youtube}V-TOvYkvLJI|500|300{/youtube}

Θα υπάρχει ένα νέο Championship Mode, το οποίο είναι εμπνευσμένο από το Nintendo World Championship πίσω στο 1990, στο οποίο οι παίκτες θα συναγωνίζονται για την επίτευξη του υψηλότερου σκορ σε τρία συγκεκριμένα games. To εν λόγω mode περιλαμβάνει τα Super Mario Bros., Super Mario Bros. 3 και Dr. Mario. Ωστόσο, για να μπορέσετε να μπείτε στο Championship Mode θα χρειαστούν ορισμένα save data από το πρώτο NES Remix. Ευκαιρία για όποιον θέλει να τα αποκτήσει και τα δύο!

Το NES Remix 2 κυκλοφορεί για Wii U στις 25 Απριλίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις GameWorld