Επίσημο headset της Microsoft για το Xbox One

Διαθέσιμα στην Ευρώπη αρχές Μαρτίου στην τιμή των 69.99 ευρώ.

Μέσω post στο blog της, η Microsoft ανακοίνωσε την διάθεση των νέων ακουστικών της για το Xbox One.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το headset Θα διαθέτει unidirectional μικρόφωνο, που σημαίνει ότι οι ήχοι που δέχεται

θα είναι μόνο από την φωνή σας όταν το φοράτε (κανείς δεν θα ξανακούσει την θυμωμένη μητέρα σας να γκρινιάζει για τα άπλυτα ρούχα που αφήσατε στο σαλόνι!). Το εύρος των συχνοτήτων θα είναι από 20Hz έως τα 20kHz, κατόπιν αυτού υπόσχεται ότι κάθε έκρηξη στο game που παίζετε θα ακούγεται πιο ρεαλιστική από ποτέ.

Μαζί με το headset η Microsoft προσφέρει και έναν αντάπτορα για να συνδέσετε οποιοδήποτε stereo ακουστικό θέλετε με το Xbox One μέσω της TV ή της κονσόλας. Ο τελευταίος θα πωλείται και ξεχωριστά στην τιμή των 22.99 ευρώ και θα διαθέτει κουμπιά για αυξομείωση της έντασης του ήχου του παιχνιδιού, αλλά και της ομιλίας, καθώς και κουμπί σίγασης.

Ενώ τα περισσότερα headset της αγοράς θα είναι συμβατά με τον αντάπτορα, κάποια όπως το Warhead ή το Primer της Triton καθώς και τα ασύρματα headset της Microsoft για το Xbox 360 360 δεν θα υποστηρίζονται. Είναι άξιο αναφοράς επίσης ότι το Xbox One δεν υποστηρίζει ακόμα ήχο Dolby Digital 5.1 ή 7.1 surround sound, γεγονός που θα αλλάξει με update η Microsoft στο μέλλον.

Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα