League of Legends: Οι σχέσεις μεταξύ των champions

Οι έρωτες, οι φιλίες και οι έχθρες των champions του LoL!

Μπορεί το League of Legends να είναι ένα από τα πιο διαδεδομένα online games στον κόσμο, αλλά κακά τα ψέμματα το lore του, δηλαδή η υπόθεση που αφορά τον κόσμο και τους χαρακτήρες του, δεν έχει διαδοθεί ιδιαίτερα προς τα έξω.

Οι πιο hardcore παίκτες του LoL γνωρίζουν σε τι αναφερόμαστε.

Μιλάμε για τις σχέσεις μεταξύ των champions, οι οποίες έχουν παρουσιαστεί κατά καιρούς σε διάφορα διαγράμματα. Ο σχεδιασμός των σχέσεων αυτών βασίζεται στο background κάθε champion την ημέρα που ανακοινώνεται, καθώς και σε ορισμένες επιπλέον πληροφορίες που έχει διαθέσει για τον καθένα η Riot Games. Αργά και σταδιακά λοιπόν, άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι το οποίο και θα δούμε παρακάτω.

Το League of Legends έχει γίνει το αγαπημένο MOBA εκατομμυρίων παιχτών και όχι άδικα. Τόσο το gameplay του όσο και το lore είναι κάτι παραπάνω από ικανά για να κρατήσουν τους χρήστες του για αρκετό καιρό. Όσον αφορά το lore, είναι ένα μεγάλο κομμάτι γιατί πάνω σε αυτό βασίζονται οι σχέσεις μεταξύ των champions, είτε αυτές είναι φιλικές είτε είναι εχθρικές. Όπως και να 'χει, επειδή όχι όλοι γνωρίζουν τις σχέσεις αυτές, γράψαμε για εσάς αυτό το άρθρο με τα παρακάτω charts για να λυθούν όλες οι απορίες σας.

Love affairs
Οι ερωτικές ιστορίες είναι σίγουρα κάτι που θα θέλετε να μάθετε, ειδικά με συγκεκριμένες ηρωίδες του League of Legends που ξεχωρίζουν για την ομορφιά τους. Έτσι βλέπουμε ιστορίες αγάπης όπως αυτή μεταξύ του Tryndamere και της Ashe ή της Evelyn και του Twisted Fate. Όλως περιέργως, οι πανέμορφες Miss Fortune και Katarina είναι ελεύθερες να φλερτάρουν με όποιον θέλουν!

{youtube}ebJR2lBZsOc|500|300{/youtube}
(To παραπάνω βίντεο χρονολογείται από το 2011
ωστόσο το δημοσιεύουμε καθώς έχει την πλάκα του!)

Συγγένειες-Φιλίες
Εκτός όμως από αγάπες, στο LoL έχουμε και φιλίες μεταξύ των champions όπως για παράδειγμα του Maokai με τον Malphite ή της Annie με τον Amumu. Το Frejlord και η Demacia έχει επίσης μονιασμένους champions με πολλές σχέσεις φιλίας μεταξύ τους. Ειδικά η Ashe δείχνει πολύ αγαπητή σε Volibear και Nunu, όχι όμως και με την Sejuani με την οποία παλεύoυν για την κυριαρχία.

Οι έχθρες
Κάθε παιχνίδι έχει και τις έχθρες του. Οι ανταγωνιστές του League of Legends είναι άφθονοι. Μερικοί είναι απλώς ορκισμένοι εχθροί μεταξύ τους για προσωπικούς λόγους -όπως ο Shen με τον Zed- παρόλο που δεν φαίνεται σε αυτό το chart. Άλλοι champions όμως έχουν σχέσεις μίσους ακόμα και με άτομα από την οικογένειά τους, όπως για παράδειγμα η Morgana με την Kayle ή ο Nasus με τον Renekton. Στο 2ο chart βλέπουμε με κάθε λεπτομέρεια όλα τα περιστατικά, όπως για παράδειγμα το ότι ο Noxus σκότωσε την οικογένεια του Alistar. Οπότε φανταστείτε αντίστοιχα πόσο...μίσος βγαίνει μέσα στη μάχη ανάμεσα σε αυτούς τους champions.

Για να κατανοήσετε καλύτερα τα charts
Στο πρώτο chart, η μπλε γραμμή δηλώνει τους champions που έχουν συγγένεια, η πράσινη όσους έχουν φιλικές σχέσεις, η κόκκινη αυτούς που είναι εχθροί μεταξύ τους, η ροζ τα love stories, ενώ η πορτοκαλί γραμμή δείχνει τους champions που διδάσκουν ο ένας τον άλλο το πως θα πολεμίσουν στο πεδίο της μάχης. Βέβαια υπάρχει και η μαύρη γραμμή που έχει περισσότερο...χιουμοριστικό τόνο, αφού υποτίθεται ότι δηλώνει όσους τα πίνουν παρέα! Επιπλέον, οι διακεκομμένες γραμμές μας δείχνουν ότι ίσως υπάρχει κάποιου είδους σχέση ανάμεσα στους champions, η οποία ωστόσο δεν δηλώνεται σε αυτό το chart.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στο δεύτερο chart, εκεί όπου δυστυχώς δεν συναντάμε εικονίδια των champions αλλά μόνο τα ονόματά τους. To θετικό είναι ότι όσοι δεν αναγνωρίζετε τα ονόματα από τα εικονίδια μπορείτε να τα διαβάσετε, ενώ πολύ σημαντική είναι η προσθήκη συγκεκριμένων πληροφοριών για το τι σχέσεις έχουν οι champions. Ποιος σκότωσε ποιον συγγενή αντιπάλου του, ποιος ταξίδεψε με ποιον και γενικά κάθε είδους πικάντικες λεπτομέρειες.

Διαβάστε το review του League of Legends από το GameWorld.

Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Αναζητήσεις
twisted fate lore gr
Τυχαία Θέματα