Kingdom Hearts 3: Το σύστημα μάχης

Ο Tetsuya Nomura σχολιάζει για το σύστημα μάχης και την ανάπτυξη του Kingdom Hearts 3.

Το Kingdom Hearts 3 θα είναι τελικώς συνέχεια στην ιστορία του Kingdom Hearts Dream Drop Distance του 3DS σχολίασε ο Tetsuya Nomura.

Ο Nomura επιβεβαίωσε πως το Kingdom Hearts 3 θα ξεκινήσει ακριβώς από εκεί που σταμάτησε το Kingdom Hearts 3D και θα καταλήξει στην τελική μάχη ενάντια στον Xehanort. Σχολίασε επίσης, ότι η ομάδα του σκέφτεται ποιους κόσμους της Disney θα προσθέσει στο

σενάριο. Σχετικά με το σύστημα μάχης, ο Nomura δήλωσε ότι η demo έκδοση του Kingdom Hearts 3 που έχει η ομάδα του τρέχει ήδη στο νέο hardware και η μάχη είναι πολύ έντονη. Το προϋπάρχων σύστημα μάχης γίνεται όλο και καλύτερο. Το Kingdom Hearts 3 θα έχει party τριών ατόμων, οι χαρακτήρες από άλλους κόσμους θα μπαίνουν και αυτοί στη μάχη, με αποτέλεσμα η δράση να γίνεται εντυπωσιακή και συναρπαστική. Το A.I. των εχθρών είναι πιο περίπλοκο από πριν και το gameplay θα φέρει νέες καινοτομίες. Για παράδειγμα, ο Sora μπορεί να πηδάει πάνω σε εχθρούς, οι οποίοι έχουν μορφή ιπτάμενου οχήματος, και να πετάει ο ίδιος.

Το Kingdom Hearts 3 βρίσκεται ακόμα σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης, παρόλα αυτά ήδη έχουν αναπτυχθεί μερικές ωραίες σκηνές στις εκ των έσω διασκέψεις της Square Enix. Επίσης, συζητούνται νέες εξελίξεις που δεν έχουμε ξαναδεί στο παιχνίδι μέχρι σήμερα. Θα κυκλοφορήσει σε PS4 και Xbox One. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του δεν έχει ανακοινωθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα