Metal Gear Solid V: The Phantom Pain στα 60 frames

Δείτε το νέο Metal Gear Solid να τρέχει στα 60 frames το δευτερόλεπτο!

Με την άφιξη των κονσόλων νέας γενιάς να πλησιάζει ολοένα και περισσότερο, οι εταιρίες ανάπτυξης επεξεργάζονται τις δυνατότητες του hardware των PS4 και Xbox One και αναρωτιούνται πως ακριβώς θα χρησιμοποιήσουν την απέραντη αναβάθμιση δυνατοτήτων που έχουν από δω και πέρα.

Το

1080p πλέον θεωρείται δεδομένο κι αυτό που είναι ενθαρρυντικό είναι ότι ένας αριθμός προγραμματιστικών εταιριών έχουν δεσμευτεί και δουλεύουν στο να ανεβάσουν το frame rate στα 60 frames το δευτερόλεπτο σε μερικούς από τους πιο πολυαναμενόμενους τίτλους. Σύμφωνα με τον Hideo Kojima, το Metal Gear Solid V: The Phantom Pain είναι ανάμεσα στα σχέδια που αυτή τη στιγμή στοχεύουν στα υψηλότερα κριτήρια όσων αφορά το frame rate στις κονσόλες. Ο Kojima φυσικά έχει ασχοληθεί ξανά με την ανάπτυξη παιχνιδιών στα 60 frames το δευτερόλεπτο και συγκεκριμένα το κατάφερε στους εσωτερικούς χώρους των κτιρίων του Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty.

Δείτε το παρακάτω βίντεο που αποκαλύφθηκε στην E3 και κατεβάστε την έκδοση των 60 frames. Η διαφορά είναι κάτι παραπάνω από εμφανής!

{youtube}Nkk6kAIGI40|400|300{/youtube}

Το Metal Gear Solid V: The Phantom Pain θα κυκλοφορήσει για PS3, Xbox 360, PS4 και Xbox One. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα