Διαγωνισμός: Κερδίστε 10 Company of Heroes 2

Το νέο μεγάλο Real-Time Strategy της Sega κατέφθασε.

To GameWorld σε συνεργασία με την Zegetron σας προσφέρει 10 Company of Heroes 2!

Πρόκειται για το sequel του Company of Heroes, το οποίο αναπτύχθηκε για άλλη μια φορά από την Relic Entertainment και κυκλοφορεί από την ερχόμενη Τρίτη 25 Ιουνίου

για PC.

Για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό:
Η διαδικασία συμμετοχής γίνεται με τρεις τρόπους. Μέσω του GameWorld.gr, της σελίδας μας στο Facebook και από τη συχνότητα του SentraFM 103.3 και την εκπομπή Users.

Α: Συμμετοχή στο GameWorld.gr
Στο GameWorld.gr θα κληρώσουμε 5 Company of Heroes 2.
1)Καταρχήν δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν μόνο όσα μέλη του GameWorld συγκεντρώσουν μέσα σε μία εβδομάδα (19/6-26/6) +30 xp (πόντους εμπειρίας) στο προφίλ τους (κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες). Για να το επιτύχετε αυτό απλά σημειώστε τους πόντους που έχετε σήμερα και οι οποίοι είναι ορατοί από την κεντρική σελίδα του προφίλ σας. Οι πόντοι αποκτώνται με τη συμμετοχή σας στο site, στο Forum και στο Community του GameWorld.
2)Ο διαγωνισμός ξεκινάει από σήμερα και θα διαρκέσει για μία εβδομάδα, μέχρι την Τετάρτη 26 Ιουνίου. Για να δηλώσετε συμμετοχή μπείτε στο group Company of Heroes κάνοντας κλικ στο "Γίνετε μέλος της ομάδας". Γράψτε στον τοίχο (wall) του group ότι μήνυμα θέλετε για να μπείτε στην κλήρωση.
3)Η κλήρωση θα γίνει τα μεσάνυκτα της Τετάρτης 26 Ιουνίου.
4)Όσα μέλη δεν συγκεντρώσουν +30 xp στο προφίλ τους δεν θα καταμετρηθούν στην κλήρωση. Η διαδικασία αυτή απαιτείται ώστε (σε συνδυασμό με την καταγραφή της IP στα usernames) να διασφαλίσουμε ότι στο διαγωνισμό δεν θα υπάρξει κάποια διπλή εγγραφή.

Β: Συμμετοχή στη Facebook Page του GameWorld:
1)Μπείτε στη σελίδα του GameWorld στο Facebook και συγκεκριμένα σε αυτη τη φωτογραφία.
2)Κάντε Like και Share στη photo και ακολούθως αφήστε σχόλιο στο κάτω μέρος της.
3)Η κλήρωση θα γίνει επίσης τα μεσάνυκτα της Τετάρτης 26 Ιουνίου, για 2 ακόμη αντίτυπα.

Γ: Συμμετοχή στην εκπομπή Users στον SentraFM 103.3.
Στους Users θα κληρώσουμε από 3 αντίτυπα του Company of Heroes 2.
1)Τα αντίτυπα θα δωθούν από την Δευτέρα 24/6 έως την Τετάρτη 26/6, ένα κάθε ημέρα. Οι λεπτομέρειες της κλήρωσης θα ανακοινώνονται κάθε ημέρα.
2)Προς το παρόν στην εκπομπή έχουμε δώρο δύο βιβλία Assassin's Creed και ένα βιβλίο God of War μέχρι και αυτή την Παρασκευή. Διαβάστε εδώ όλες τις λεπτομέρειες.

Σημειώσεις:
- Μπορείτε να συμμετάσχετε σε όλες τις κληρώσεις με όλους τους διαθέσιμους τρόπους.
- Αν κληρωθείτε νικητής τότε βγαίνετε εκτός των επόμενων κληρώσεων, ώστε να μπορέσουν να κερδίσουν κι άλλοι αναγνώστες.

Νικητές
Η κλήρωση για τους τυχερούς νικητές με τους τρόπους Α' και Β' θα γίνει τα μεσάνυκτα της Τετάρτης 26 Ιουνίου. Οι νικητές στην εκπομπή Users θα ανακοινώνονται επιτόπου σε κάθε εκπομπή. Οι νικητές για τους τρόπους Α' και Β' θα ενημερωθείτε για την παραλαβή των βιβλίων μέσω email.

Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν όλοι οι αναγνώστες του GameWorld ανεξαρτήτως τόπου διαμονής. Διαβάστε τους όρους συμμετοχής των διαγωνισμών.

Καλή επιτυχία σε όλους!

Keywords
Τυχαία Θέματα