Killer Instinct remake;

Το ομώνυμο Fighting επιστρέφει από την Microsoft;

Το Killer Instinct ήταν ένα 2D fighting που δημιουργήθηκε το 1994 από την Βρετανική Rare Ltd. για τα arcade κι ένα χρόνο αργότερα μεταφέρθηκε σε SuperNes και Game Boy. Το παιχνίδι είχε αμφιλεγόμενες κριτικές (κυρίως λόγω του ότι είχαν προηγηθεί τα Street Fighter

και Mortal Kombat) και συζητήθηκε πολύ για την εποχή του. Τα δικαιώματά του ανήκουν στη Microsoft, η οποία απ' το 2002 έχει ως γνωστόν εξαγοράσει την Rare.

Πριν από λίγες ημέρες, η Microsoft ανανέωσε τα δικαιώματα του ονόματος Killer Instinct για λογαριασμό της Rare. Αυτό από μόνο του δεν μας λέει κάτι, γιατί κάλλιστα η αμερικανική εταιρεία ενδέχεται απλά να ανανέωσε τα δικαιώματα (ώστε να μην λήξει το trademark) για οποιοδήμοτε μελλοντικό ενδεχόμενο κυκλοφορίας και να μην έχει κάτι στα σκαριά. Εκείνο όμως που κινεί υποψίες είναι ότι το έκανε δηλώνοντας το παιχνίδι στο PlayXBLA.

«Με όλο το σεβασμό στους φίλους μας στα μέσα ενημέρωσης που τους αρέσει να επισκέπτονται συχνά τα trademark sites, αποφασίσαμε να αναφέρουμε την πληροφορία αυτοί από μόνοι μας», δήλωσε η Microsoft χθες, ενώ όσο για ένα remake της σειράς, απλά σχολίασε ότι «Έχουμε είτε ανανεώσει, είτε εναπακαταχωρήσει ένα trademark για διαφόρους λόγους. Αυτό είναι όλο! Να έχετε μια όμορφη Δευτέρα!»

Μέχρι στιγμής δεν έχει ειπωθεί κάτι για πιθανό remake του Killer Instinct. Αν όμως η Microsoft δεν είχε κάποια σχέδια, άραγε θα ανακοίνωνε κάτι; Το μέλλον θα δείξει.

Keywords
Τυχαία Θέματα