Το πρώτο τρέιλερ για το Fuse

Μια μίξη με ποιοτικό περιεχόμενο.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει και σε προηγούμενο άρθρο μας, η Insomniac Games, δημιουργός των σειρών Ratchet & Clank και Infamous, ετοιμάζει ένα νέο παιχνίδι υπό την ονομασία Fuse, το οποίο στην περυσινή E3 ήταν γνωστό ως Overstrike, όμως από τον φετινό Αύγουστο άλλαξε πλέον ονομασία.

Το Fuse είναι ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι που έχει πολλά να προσφέρει στην οικογένεια των co-op First-Person Shooters.

Φαίνεται να έχει αντλήσει στοιχεία από το Mass Effect και το Resistance ενώ το co-op με τέσσερα άτομα θυμίζει Black Ops. Υπάρχουν τέσσερις χαρακτήρες για να επιλέξετε και συγκεκριμένα οι Dalton, Jacob, Naya και Izzy. Όσο για τα roles, μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε tank, sniper, stealth και support. Τα όπλα θα είναι αρκετά προχωρημένης τεχνολογίας ώστε να μπορούν να αντιμετωπίσουν τους εξωγήινους σε ένα χιλιοειπωμένο σενάριο.

{youtube}8xsknxejA0c|400|300{/youtube}

Το Fuse θα κυκλοφορήσει για PS3 και Xbox360 με την ημερομηνία κυκλοφορίας του να παραμένει μέχρι στιγμής άγνωστη. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το επίσημο site του παιχνιδιού.

Keywords
Τυχαία Θέματα