Το πρώτο Open Source Controller στο Kickstarter

Ένα χειριστήριο συμβατό με τα πάντα!

Το iControlPad ήταν ένα από τα πρώτα χειριστήρια για iPhone που βγήκαν ποτέ στην αγορά και παρόλο που η εμφάνισή του δεν ανταποκρινόταν στα σημερινά στάνταρ, ήταν μια καλή προσπάθεια από την Product 3 LLC. Απ ότι φαίνεται όμως, η ίδια ομάδα αποφάσισε να καλυτερέψει το προϊόν της, αναπτύσσοντας το iControlPad2. Το iControlPad2 βρίσκεται στο Kickstarter και έχει μαζέψει μέχρι τώρα 42.573 δολάρια ενώ αποσκοπεί στο να φτάσει τα 150.000

δολάρια μέχρι τα Χριστούγεννα όπου αναμένεται και να κυκλοφορήσει επίσημα.

{youtube}8h0-t0sd7ms|400|300{/youtube}

Το iControlPad2 θα έχει τα εξής χαρακτηριστικά: Πληκτρολόγιο QWERTY με 55 κουμπιά, dual analogue controllers, κουμπί start, κουμπί select, Dpad, shoulder buttons και ειδικά περιστρεφόμενα γατζάκια για να στερεώνεται στο κινητό. Σχεδιάστηκε αρχικά ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της έλλειψης πραγματικών κουμπιών στα Smartphones αλλά τώρα, όντας open source, μπορεί να τροποποιηθεί από ειδικούς ώστε να λειτουργεί με οποιαδήποτε συσκευή.

Το καλύτερο είναι ότι δεν περιορίζεται μόνο στο gaming, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως remote controller για PC, tablets, smartphones και Mac. Όσο για την μπαταρία, δεν θα σας επιβαρύνει καθόλου αφού έχει δική του επαναφορτιζόμενη με διάρκεια 14 ωρών.

Αν σας γέμισε το μάτι, τότε με το ελάχιστο ποσό των 69 δολαρίων ή 52.50 ευρώ μπορείτε να προπαραγγείλετε το δικό σας.

Keywords
Τυχαία Θέματα