Ένα smartphone με οθόνη 7 ιντσών

Με δυσκολία θα το ονόμαζε κανείς smartphone, αλλά το Samsung Galaxy W που παρουσίασε η εταιρεία επίσημα για την αγορά της Κορέας είναι μία συσκευή με όλες τις δυνατότητες που έχουν τα μοντέρνα Android smartphones στο σώμα ενός tablet με οθόνη

7 ιντσών.

Η συσκευή διαθέτει ψευδο-δερμάτινη πλάτη και λειτουργίες που εκμεταλλεύονται το μεγάλο μέγεθος της οθόνης, όπως δυνατότητα ανοίγματος εφαρμογών σε παράθυρα και διαχωρισμό της οθόνης. Η οθόνη του έχει ανάλυση 1280×720 pixels, ενώ είναι εξοπλισμένο με επεξεργαστή quad-core Qualcomm Snapdragon 400. Η μνήμη RAM είναι 1.5GB και ο αποθηκευτικός χώρος φτάνει τα 16GB. Αξίζει να σημειωθεί ότι δέχεται επέκταση με microSD έως και τα 64GB.

Για το κομμάτι του Imaging φροντίζει μία οπίσθια κάμερα 8 megapixels σε συνδυασμό με μία εμπρόσθια των 2 megapixels για τις βιντεοκλήσεις. Η συσκευή είναι επίσης εξοπλισμένη με WiFi, Bluetooth, NFC, GPS, LTE-Advanced και λειτουργικό σύστημα Android 4.3 Jelly Bean. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 3200mAh και οι διαστάσεις της συσκευής είναι 191.8 x 99.6 x 8.8 mm. Τέλος το βάρος του αγγίζει τα 245gr. Η τιμή του στην αγορά της Κορέας υπολογίζεται ότι δεν θα ξεπεράσει τα 350 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα