PlayStation Plus: Έξι δωρεάν προσφορές κάθε μήνα

Για τις κονσόλες PS Vita, PlayStation 3 και PlayStation 4.

Η Sony προσαρμόζει το πρόγραμμα του Instant Game Collection της για το PlayStation Plus ξεκινώντας από τον Ιούλιο, με την υπόσχεση ότι θα μας προσφέρει έξι δωρεάν

παιχνίδια κάθε μήνα. Τα συγκεκριμένα θα διαιρούνται ισότιμα στις 3 κονσόλες που είναι στην αγορά και θα είναι δύο παιχνίδια για το PlayStation 4, δύο για το PlayStation 3 και δύο για το PS Vita. Τα games θα είναι διαθέσιμα από την Τρίτη του πρώτου μήνα προσφορών μέχρι την επόμενη Τρίτη του άλλου μήνα και ούτω καθεξής.

Τα τωρινά δωρεάν προϊόντα που είχαν μια πολύ καλή πορεία στο PlayStation Plus θα ξεκινήσουν να αραιώνουν τις επόμενες εβδομάδες. Στο Blog του PlayStation επίσης ανακοινώθηκε ότι τα έξι δωρεάν games που θα είναι διαθέσιμα για τον μήνα Ιούνιο και θα ξεκινούν από την επόμενη Τρίτη θα είναι για εσάς που έχετε PlayStation 4 τα Trine 2: Complete Story και Pixeljunk Shooter Ultimate.

Όσοι έχετε PlayStation 3 μπορείτε να κατεβάσετε τα NBA 2K14 και Sly Cooper: Thieves in Time. Τέλος στο PS Vita θα μπορείτε να αποκτήσετε τα Terraria και Mutants Mudds Deluxe. Κάτι εξίσου σημαντικό που αφορά το Sly Cooper: Thieves in Time είναι ότι αποτελεί τίτλο Cross-buy οπότε αυτό σημαίνει ότι θα είναι προσβάσιμο και από εσάς που έχετε PS Vita.

Δείτε όλα τα τελευταία νέα για το PlayStation Plus στο αντίστοιχο forum topic και συζητήστε όλα τα τεχνολογικά νέα στο forum του GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα