Grand Theft Auto V: 45 εκατομμύρια πωλήσεις

Οι 10 εκατομμύρια από αυτές αφορούν τις κονσόλες PS4 και Xbox One.

Οι συνολικές πωλήσεις κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2014, όπως ανέφερε τον Οκτώβριο του 2014 η εταιρεία ανάπτυξης Take-Two, ήταν 34 εκατομμύρια.

Ανάμεσα στα highlights της, η εταιρεία επιβεβαίωσε πως η σειρά αποστολών Heists θα κυκλοφορήσει στις

αρχές του 2015 σαν δωρεάν ενημέρωση για PS3, PS4, Xbox One, Xbox360 και PC. Η online έκδοση του παιχνιδιού συνεχίζει να "υπερβαίνει τις προσδοκίες", δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Strauss Zelnick. Ανέφερε επίσης ότι το Grand Theft Auto online έχει 24 εκατομμύρια χρήστες. Το Grand Theft Auto V έφερε σημαντικά έσοδα για την επιχείρηση, μαζί με το NBA 2K15, στα οποία οι online αγορές έχουν αυξηθεί κατά 23% από έτος σε έτος.

Η εταιρεία Take-Two ανέφερε επίσης ότι 5.5 εκατομμύρια αντίτυπα είναι οι παραγγελίες του NBA 2K15 μέχρι σήμερα, ενώ το Civilization: Beyond Earth έχει πουλήσει 29 εκατομμύρια από την κυκλοφορία του τον περασμένο Οκτώβριο. " Το θετικό κλίμα της Take-Two για άλλη μια φορά δεν μας απογοήτευσε, αφού τα κέρδη του τρίτου τριμήνου ήταν μεγάλα και τελείωσε με ένα δισεκατομμύριο σε μετρητά και βραχυπρόθεσμες επενδύσεις" δήλωσε ο Straus Zelnick. "Κοιτάζοντας μπροστά, αναμένουμε το επόμενο τρίμηνο να συνεχίσουμε το ίδιο δυνατά, καθώς αναμένονται οι κυκλοφορίες των Evolve και Grand Theft Auto V για PC, με μια σειρά από άλλα αφιερώματα" κατέληξε.

Διαβάστε το review του Grand Theft Auto V από την Χριστιάνα Θάνου και συζητήστε για το παιχνίδι στο ανάλογο topic στο forum του Gameworld.

Keywords
Τυχαία Θέματα