GameWorld EasyBlog

Γράψτε το Blog post σας μέσω της νέας μας εφαρμογής!

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι από σήμερα εγκαταστάθηκε στο site η εφαρμογή EasyBlog στα πλαίσια της ολοκλήρωσης του upgrade μας.

Τους τελευταίους μήνες ορισμένοι από εσάς δεν μπορούσατε να δημιουργήσετε ένα νέο άρθρο στα Blogs κάτι που μόλις διορθώσαμε με τον καλύτερο τρόπο. Αλλάξαμε τελείως

εφαρμογή δημιουργίας blogs διατηρώντας παράλληλα όλα τα παλιά άρθρα σας!

Τι προσφέρει το EasyBlog
1)Αποθήκευση δημοσίευσης: Πολύ πιο απλά και πρακτικά μέσω νέου user interface.
2)Social media sharing: Μοιραστείτε το άρθρο σας με ένα κλικ στα buttons για Facebook, Twitter ή Linkedin.
3)Διαχείριση εικόνων και βίντεο: Ανεβάστε αρχεία πιο εύκολα από ποτέ με ένα drag &drop.
4)Αλληλεπίδραση: Καλύτερη αλληλεπίδραση με άλλες εφαρμογές.
5)Ratings: Αξιολογήστε τα blog posts των άλλων χρηστών, αφήστε "Thanks" και βέβαια σχολιάστε τα.

Θεωρούμε βέβαια ότι το σημαντικότερο απ' όλα είναι ότι όλοι οι αναγνώστες του GameWorld.gr μπορείτε και πάλι να γράφετε την άποψή σας στα blogs, καθότι η παλιά εφαρμογή που υπήρχε στο GameWorld δεν δούλευε για αρκετούς από εσάς.

Περιμένουμε λοιπόν τις απόψεις σας!

Επισκεφθείτε σήμερα την κατηγορία των Blogs και γράψτε το άρθρο σας.

Διαφημίστε το άρθρο σας στο topic GameWorld Blogs που υπάρχει στο Forum. Κάθε μήνα διεξάγεται διαγωνισμός για το καλύτερο User Blog στον οποίο οι αναγνώστες του GameWorld.gr ψηφίζετε τον νικητή. Το καλύτερο Blog κερδίζει ένα από τα δώρα του μήνα.

Δείτε αναλυτικά τον διαγωνισμό για τους χρήστες του μήνα. Γράψτε Blogs, User Reviews, συζητήστε τις gaming εξελίξεις στα άρθρα και στο Forum και ανταμειφθείτε με δώρα για την συμμετοχή σας!

Ολοκλήρωση upgrade
Το upgrade συνεχίζεται καθώς θα προστεθούν ορισμένα ακόμη νέα στοιχεία στο site, και θα διορθωθούν κάποια θέματα όπως η εμφάνιση σχολίων σε smartphones και η επαναφορά σχολίων σε παλιά reviews (από το 2014 και πριν). Στο τέλος του upgrade θα υπάρξει αρκετά λεπτομερής έρευνα για να μας καταθέσετε τις απόψεις σας.

Keywords
Τυχαία Θέματα