Uncharted 3: Game of the Year Edition

Τα πάντα όλα θα έχει αυτή η έκδοση! [UPDATE]


[Αρχική δημοσίευση 24/4] Η Sony ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Uncharted 3: Drake’s Deception Game of the Year Edition και μαζί το περιεχόμενο του τίτλου. Το πακέτο θα περιλαμβάνει το Uncharted 3

μαζί με τα 14 επιπλέον DLC που μπορείτε να βρείτε στο Playstation Store.

Ακολουθεί η λίστα με τα DLC:
- Classic Skins Packs 1-3: Μια μεγάλη γκάμα 25 διαφορετικών skins για το multiplayer mode του Uncharted 3, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγεται ο Nathan Drake από το πρώτο Uncharted ή ακόμα λιγότερο σημαντικοί χαρακτήρες, όπως ο Jeff από το Uncharted 2: Among Thieves.
- Multiplayer Accessory Pack: Με αυτό το DLC μπορείτε να ντύσετε τον χαρακτήρα σας με την στολή του Capture Trooper από το Killzone 3. Επίσης, σας δίνονται helmet accessories της ISA και των Helghast.
- Flashback Map Packs 1-2: Περιέχει οχτώ χάρτες από τα δύο προηγούμενα επεισόδια της σειράς.
- Drake’s Deception Map Pack: Οι χάρτες The Graveyard, Old Quarter, London Streets και Oasis.
- Fort Co-Op Adventure: Ένα επιπλέον mode στο Co-Op του τίτλου που σας τοποθετεί μέσα σε ένα φρούριο του Uncharted: Drake’s Fortune για να βρείτε τον Nathan Drake.
- Co-Op Shade Survival: Σε αυτό το Survival Co-Op mode πρέπει να αντιμετωπίσετε τα κύματα των μυθικών Djinn που έρχονται καταπάνω σας.
- Doughnut Skin Pack: Πέντε χαρακτήρες από την σειρά ντύνονται με σατιρικές στολές, προσφέροντας κωμικές καταστάσεις στην online εμπειρία του Uncharted 3.
- Rogues Skin Pack 1-2: Βαρεθήκατε να παίζετε με τους καλούς; Με αυτό το DLC έχετε την δυνατότητα να ντυθείτε ως ένας από τους 14 εχθρούς του Uncharted 3: Drake’s Deception.

{youtube}oxTYf7SlUTQ|400|300{/youtube}

Τέλος, η Sony δεν παρέλειψε να ανοικοινώσει τις πωλήσεις που έχει ο τίτλος της Naughty Dog. Συγκεκριμένα, μέχρι τις 13 Απριλίου 2012 έχουν πωληθεί 17.320.000 αντίτυπα της σειράς Uncharted.

[UPDATE 22/8] Η Sony ανακοίνωσε πριν από λίγο την ημερομηνία κυκλοφορίας του Uncharted 3: Game of the Year edition.

Θα κυκλοφορήσει στις 19 Σεπτεμβρίου και θα περιλαμβάνει maps για το multiplayer modes με τοποθεσίες από τα Uncharted και Uncharted 2, Co-Op levels και νέα multiplayer skins.

Keywords
Τυχαία Θέματα