FIFA 13 με Lionel Messi

Οι δυνατές μεταγραφές της EA Sports.

Εδώ και έξι χρόνια είχαμε συνηθίσει τα εξώφυλλά της σειράς FIFA να διακοσμούνται από τον αστέρα της Arsenal, Wayne Rooney. Αυτό όμως θα αλλάξει στο FIFA 13, αφού τόσο η EA όσο και ο ίδιος ο Rooney αποφάσισαν να μην συνεχίσουν την συνεργασία τους.

Σε

σχετική δήλωσή της, η EA ανέφερε ότι "Ο Wayne Rooney και το FIFA έχουν σημειώσει τεραστία επιτυχία αλλά είναι καιρός και για τους δύο να χωρίσουν οι δρόμοι μας. Ευχόμαστε τα καλύτερα για τον Wayne και ελπίζουμε να κάνει ακόμα μεγαλύτερα κατορθώματα για την ομάδα και την χώρα του".

Ουδέν κακό αμιγές καλού αφού το κενό θα συμπληρώσει το αστέρι της Barcelona, Lionel Messi, ο πιο ακριβός παίκτης παγκοσμίως. Ο Αργεντινός θα βρίσκεται μόνος στο παγκόσμιο εξώφυλλο του Fifa, αλλά στην Αγγλία θα έχει για παρέα το εξτρέμ της Arsenal, Alex Oxlade-Chamberlain και τον τερματοφύλακα της Manchester City, Joe Hart. O Oxlade-Chamberlain μάλιστα δηλώνει φανατικός παίκτης της σειράς Fifa και η εμφάνισή του σε ένα από τα εξώφυλλα είναι πολύ μεγάλη τιμή γι’ αυτόν. Ο Hart είπε πως διασκεδάζει πολύ με το παιχνίδι και τα πειράγματα που προκύπτουν όταν παίζει με τους συμπαίκτες του στην Manchester City.

Το FIFA 13 θα κυκλοφορήσει για PC, PS3, Xbox 360, Wii U, Wii, PS Vita, Nintedo 3DS, iOS, Xperia Play, PSP και PS2 στις 28 Σεπτεμβρίου. Μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τα καινούρια features και τις αλλαγές που αναμένουμε στον νέο τίτλο, κάνοντας κλικ εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα