Google+: Hangouts on Air

Έφτασε και στην Ελλάδα.

Τα νέα που έρχονται από την Google είναι ευχάριστα, καθώς η εταιρεία ανακοίνωσε ότι η υπηρεσία Hangouts on Air του Google+, γίνεται από σήμερα διαθέσιμη και στη χώρα μας. Έτσι, θα έχετε τη δυνατότητα όχι μόνο να

κάνετε video chat με 9 ακόμα άτομα, αλλά και να αναμεταδώσετε ζωντανά την βιντεο-συνάντησή σας σε όλο το κόσμο! Ταυτόχρονα, μπορείτε να ελέγξετε πόσοι χρήστες σας παρακολουθούν ανά πάσα στιγμή, ενώ υπάρχει και ενσωματωμένο chat για να αφήνει ο καθένας τα σχόλιά του.

Η τηλεδιάσκεψή σας μπορεί να προβληθεί μέσω του προφίλ σας στο Google+, το προσωπικό σας κανάλι στο Youtube, αλλά και το blog ή το site σας, ενώ είναι εφικτή και η χρήση πρόσθετων εφαρμογών κατά τη διάρκεια της μετάδοσης. Αυτές είναι τα Google+ Docs, το Slideshare, τα Google+ Effects ή ακόμα και το Desktop share, ώστε να μοιραστείτε την οθόνη του υπολογιστή σας με τους συνομιλητές σας και να τους δείξετε κάτι, πράγμα που ως γνωστόν γίνεται ήδη και στο Skype. Κάθε live μετάδοση μαγνητοσκοπείται αυτόματα και το τελικό βίντεο γίνεται upload στο κανάλι σας στο Youtube, ενώ σας δίνεται η δυνατότητα να το επεξεργαστείτε μέσα από τον διαχειριστή βίντεο (Video Manager). Στην ουσία το Google σας παρέχει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να οργανώσετε το δικό σας meeting (επαγγελματικό ή μεταξύ φύλων) μέσω του υπολογιστή ή του κινητού σας.

{youtube}ohlHn6Kt5YM|400|300{/youtube}

Για να εκκινήσετε μια live μετάδοση μπείτε στο προφίλ σας στο Google+ και από την αριστερή μπάρα επιλέξτε το "Hangouts". Ξεκινήστε ένα hangout και στο παράθυρο που θα εμφανιστεί προσκαλέστε τις επαφές που θέλετε. Πριν προχωρήσετε παρακάτω, βεβαιωθείτε ότι είστε έτοιμος να εμφανιστείτε στην κάμερά σας και πατήστε στο κουτάκι "Ενεργοποίηση Hangouts Ζωντανά". Στη συνέχεια επιλέξτε το "Έναρξη μετάδοσης" και είστε πλέον on-air.

Keywords
Τυχαία Θέματα