Command & Conquer: Generals 2 χωρίς single-player

Δείτε το νέο τρέιλερ. Free-to-play τα Red Alert και Tiberium.

Πριν από μια εβδομάδα η Electronic Arts ξεκίνησε και τελείωσε την μαζική παρουσίασή της στην Gamescom χωρίς να αναφερθεί καν στο πολυαναμενόμενο Command & Conquer: Generals 2. Η τελευταία πληροφόρηση που είχαμε λίγο μετά την συνέντευξη τύπου είναι ότι το παιχνίδι θα ονομάζεται Command & Conquer και θα είναι free-to-play.

Σήμερα

ο γενικός διευθυντής της BioWare Victory, John Van Caneghem, δήλωσε ότι δυστυχώς το τελικό παιχνίδι δεν θα περιλαμβάνει single-player campaign. Η εταιρεία θα επικεντρωθεί στο Multiplayer mode, που θα περιλαμβάνει Co-Op αποστολές και Skirmish. Ο Van Caneghem δήλωσε ότι το σημαντικό στοιχείο είναι η ελευθερία που δίνει το διαρκώς εξελισσόμενο online mode. «Θα δείτε τι μας προτείνει το community, θα το δοκιμάσετε για ένα σαββατοκύριακο να δείτε πως πάει και θα συνεχίσουμε να το αναπτύσσουμε ανάλογα με τις προτιμήσεις των παικτώνί» τόνισε στα λεγόμενά του.

Δείτε το νέο τρέιλερ του παιχνιδιού.

{youtube}kjZEInQZA0c|400|300{/youtube}

Η δήλωση περί σαββατοκύριακων, υποδηλώνει τις προθέσεις των developers, που μελλοντικά θα ετοιμάσουν μια κλειστή beta έκδοση όπου θα μπορούμε να δοκιμάσουμε το νέο τους δημιούργημα. Αυτή είναι λοιπόν μια νέα αρχή για το μέλλον της σειράς Command & Conquer με την επαναφορά του αρχικού ονόματος. Το ερώτημα είναι: Μπορεί να δημιουργηθεί ένα reboot χωρίς single-player mode;

Το Command & Conquer θα κυκλοφορήσει μελλοντικά για PC. Η περίοδος κυκλοφορίας του δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί. Η BioWare Victory ανακοίνωσε επίσης ότι οι σειρές σειρές Red Alert και Tiberium θα είναι στο εξής free-to-play. Όσοι δεν είχατε προλάβει να τις παίξετε αναμείνατε για download links.

Keywords
Τυχαία Θέματα