Double Dragon: Neon

Έρχεται στις 12 Σεπτεμβρίου σε PSN και Xbox Live. [UPDATE]
[Αρχική δημοσίευση 4/4] Η θρυλική σειρά Beat 'Em Up επιστρέφει στο PS3 και το Xbox 360, όπως ανακοίνωσε η εκδότρια εταιρεία Majesco.

Το όνομα της νέας έκδοσης θα είναι Double Dragon: Neon
και θα προσφέρει gameplay παρόμοιο με τις παλιές καλές arcade εκδόσεις. Ωστόσο, η next-gen έκδοση του Double Dragon θα φέρει ένα νέο σύστημα με combos καθώς και μια πληθώρα όπλων, που θα ξεκινάει απ' τα γνωστά μπαστούνια του baseball και τα μαστίγια, μέχρι και τις χειροβομβίδες. Το soundtrack θα αναβαθμιστεί, με σύγχρονους ήχους οι οποίοι όμως θα σέβονται τα midi ακούσματα των 80's. Developer θα είναι η Wayforward Technologies, η οποία έχει αναπτύξει τα Contra 4, Aliens: Infestation, Shantae and Mighty Switch Force στο Nintendo DS, καθώς και τα A Boy and his Blob και Bloodrayne: Betrayal.

Όσο κι αν σας φανεί παράξενο, το τελευταίο παιχνίδι της σειράς Double Dragon ήταν το Double Dragon 5: The Shadow Falls, που εμφανίστηκε το '94 σε SuperNES και Mega Drive, αλλά απογοήτευσε καθ' ότι ήταν καθαρά fighting και μάλιστα κακέκτυπο του Street Fighter. Για το Double Dragon: Neon δεν υπάρχει ακόμη επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας. [UPDATE 19/7] Το παιχνίδι ανακοινώθηκε ότι θα κυκλοφορήσει στις 12 Σεπτεμβρίου και θα κοστίζει 9.99 ευρώ στο PlayStation Network και 800 Microsoft Points στο Xbox Live.
Keywords
Τυχαία Θέματα