Crowd funding για το Half-Life 3

Fans ζητούν 150.000 δολάρια για να πείσουν την Valve!

Δύο απλοί marketers και φίλοι του Half-Life αποφάσισαν να δημιουργήσουν μια Crowd funding εκστρατεία που επιδιώκει να δείξει στην Valve την τεράστια επιθυμία των fans για Half-Life 3.

Οι δύο φίλοι και συνεργάτες Chris Salem και Kyle Mazzei έχουν θέσει διαφορετικές ενέργειες στην εκστρατεία τους, ανάλογα με το χρηματικό ποσό που η καμπάνια θα συλλέξει. Οι εναλλακτικές λύσεις είναι τέσσερις στον αριθμό και όλες έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό. Πάντα "στοχεύουν"

μέλη της Valve.

Εάν η εκστρατεία συλλέξει μονάχα 3000 δολάρια, το ποσό αυτό θα διατεθεί σε μια Google AdWord καμπάνια που θα εμφανίζει ανάλογες διαφημίσεις μονάχα όταν αναζητούνται ονόματα στελεχών της Valve στο Google. Με την περισυλλογή των 9000 δολαρίων, θα ενοικιαστεί ένα φορτηγό που θα κάνει κύκλους στα γραφεία της Valve στην Washington και θα προβάλει ανάλογα μηνύματα για μια ολόκληρη μέρα.

http://www.youtube.com/watch?v=3XNHevKREpg

Η δημιουργικότητα των λύσεων ολοένα και αυξάνεται μαζί με το ποσό. Με την συμπλήρωση των 45000 δολαρίων η εκστρατεία θα προσλάβει πολλούς ανθρώπους που μοιάζουν με τον Gabe Newells, τον διευθύνων σύμβουλο της Valve. Οι "κλώνοι" αυτοί θα προσπαθήσουν να εισχωρήσουν μέσα στις εγκαταστάσεις της Valve, έτσι ώστε να συνομιλήσουν με εργαζόμενους ή να αναλύσουν τις απόψεις τους στα διοικητικά συμβούλια. Τέλος, με την συμπλήρωση των 150000 δολαρίων, θα διοργανωθεί μια συναυλία στο Seattle με τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής των video games. Φυσικά, όλα τα μέλη της Valve αλλά και όλοι οι φίλοι του Half-Life θα είναι επίτιμοι προσκεκλημένοι.

Εάν πάντως ένας από τους στόχους εκπληρωθεί, θα υλοποιηθεί άμεσα ενώ η εκστρατεία θα συνεχίζει να αναζητεί χρηματικούς πόρους για την εκπλήρωση και των υπολοίπων. Εάν θέλετε να βοηθήσετε και εσείς την εκστρατεία, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε την official σελίδα της στο indiegogo. Έχετε ακόμη 32 μέρες προκειμένου να συμβάλλετε και εσείς. Ανάλογα πάντοτε με το ποσό που θα διαθέσετε πάντως, έχετε και διάφορα οφέλη, όπως καλό κάρμα, μια κονκάρδα ή και ένα t-shirt. Εάν βέβαια διατίθεστε να βάλετε το χέρι σας βαθιά στην τσέπη, εκτός των παραπάνω θα έχετε μια εξατομικευμένη για τον σκοπό διαφήμιση στο Google AdWord με το όνομά σας ή και ένα τραγούδι γραμμένο για εσάς από τον JJ Lewis.

Θυμηθείτε πως το Half-Life 2 κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στις 16 Νοεμβρίου 2004.

Για εκτενή συζήτηση για τα προηγούμενα Half-Life, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το αντίστοιχο forum topic του Half-Life και του Half-Life 2.

Keywords
Τυχαία Θέματα