Battleline: Steel Warfare

Free-to-Play tank game από την Bandai Namco. Τον Νοέμβριο η beta.

Η Bandai Namco ανακοίνωσε το Battleline: Steel Warfare, ένα Free-to-Play tank game με RTS και MOBA στοιχεία.

Στο Steel Warfare θα περιλαμβάνονται

άρματα από διαφορετικές χρονικές περιόδους, ξεκινώντας από τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο και φτάνοντας έως και τα σημερινά μοντέρνα tanks. Θα μπορείτε να κάνετε customize όπως θέλετε τα άρματά σας, κάνοντας upgrade τον οπλισμό και το gear τους καθώς ανεβαίνουν levels. Θα περιέχονται διάφορα modes, ενώ θα μπορείτε να φτιάξετε τα δικά σας guilds (που ονομάζονται Divisions). Αναφέρεται επίσης ότι θα υπάρχει ένα meta-game που θα παίζεται σε έναν τεράστιο χάρτη, όπου θα προσπαθείτε να καταλάβετε βάσεις.

Το Battleline διαχωρίζει τον εαυτό του από τα υπόλοιπα tank simulation games όπως τα World of Tanks, Armored Warfare ή ακόμα και το War Thunder, αφού κάθε άρμα θα έχει τα δικά του abilities, τα οποία θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κατά τη διάρκεια της μάχης και θα ακολουθείται περισσότερο μια arcade λογική στο gameplay, όπως μπορείτε να δείτε και στο τρέιλερ παρακάτω.

https://www.youtube.com/watch?v=B9XDxtPrCTs

Η closed beta του Battleline: Steel Warfare θα ξεκινήσει τον Νοέμβριο. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο επίσημο site του παιχνιδιού.

Το Battleline: Steel Warfare θα κυκλοφορήσει για PC και ενδεχομένως και σε άλλες πλατφόρμες σε άγνωστη μέχρι στιγμής ημερομηνία.

Keywords
Τυχαία Θέματα