Crackdown 3 στο Xbox One;

Υπόνοιες για την ανάπτυξη νέου sequel από την Microsoft.

Στην αποκάλυψη του Xbox One από την Microsoft το Μάιο υπήρξε ένα μικρό ποσοστό πολύ παρατηρητικών gamers που προσέξατε ένα απλό σύμβολο στην οθόνη του dashboard, το οποίο όμως ήταν αρκετό ώστε να οδηγήσει κάποιον στο συμπέρασμα ότι αναπτύσσεται ένα νέο Crackdown για την

κονσόλα όγδοης γενιάς της Microsoft. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το στιγμιότυπο για το οποίο γίνεται λόγος (το σύμβολο φαίνεται στο νούμερο ένα της εικόνας), κάτι που φαίνεται και στο ενδέκατο δευτερόλεπτο του βίντεο που παραθέτουμε.

Λάδι στη φωτιά ρίχνει και ο αντιπρόεδρος των Microsoft Game Studios, Phil Spencer, ο οποίος σε δηλώσεις του στο IGN ανέφερε: ''Έχω πολύ αγάπη για το franchise. Υπήρξε φόρος τιμής που αποδόθηκε στο Crackdown στις εικόνες κατά την αποκάλυψη του Xbox One. Ξέρω πως υπήρχαν μερικά σχόλια του τύπου "είδαμε κατά λάθος την αποκάλυψη;" Δεν ήταν κατά λάθος. Χωρίς αμφιβολία''.

Ο Spencer συνέχισε λέγοντας ''Δεν πιστεύω ότι το Crackdown δεν υφίσταται πλέον. Είναι ένα franchise που το θεωρώ πολύ κοντά μου. Για μένα η φυσική εξέλιξη για ένα παιχνίδι όπως το Crackdown βρίσκεται στους ανοικτούς ζωντανούς κόσμους που βρίσκονται στις υπηρεσίες cloud του Xbox One. Το θέμα είναι ότι πολύ απλά το νέο Crackdown δεν βρίσκεται στα άμεσα σχέδιά μας, οπότε ας μην συζητάμε για αυτό κι ας επιστρέψουμε στο τι πραγματικά συμβαίνει τώρα".

Όπως είναι φυσικό δεν είναι γνωστές άλλες πληροφορίες. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρία ανάπτυξης του δεύτερου Crackdown, ονόματι Ruffian Games, ασχολείται στην παρούσα φάση με το Tribal Tower (για το οποίο υπάρχουν ελάχιστες πληροφορίες μέχρι στιγμής) ενώ εκπρόσωπός της έχει ήδη δηλώσει πως δεν εργάζεται πάνω στο τρίτο μέρος της σειράς. Να θυμηθούμε επίσης πως η Realtime Worlds, υπεύθυνη για το πρώτο μέρος της σειράς, δεν υφίσταται πλέον, έπειτα από το ανεπιτυχές (εμπορικά και ποιοτικά) APB του 2010.

{youtube}KbWgUO-Rqcw|400|300{/youtube}

Διαβάστε τα reviews των Crackdown και Crackdown 2 από το GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα