Bayonetta 2: Κυκλοφορία και συλλεκτική έκδοση

Ανακοινώθηκαν στο Nintendo Direct. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 4/9/14] Η σέξι ηρωίδα θα πρωταγωνιστήσει σε μία ειδική Nintendo Direct, στην οποία θα δοθούν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πολυαναμενόμενο exclusive του Wii U.

Να θυμίσουμε ότι το πρώτο Bayonetta αποτέλεσε μία από τις cult

κυκλοφορίες του 2010, όταν και κυκλοφόρησε για το PS3 και το Xbox 360. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι η retail έκδοση του Bayonetta 2 θα περιλαμβάνει και το πρώτο κεφάλαιο της σειράς.

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που η Nintendo αποφασίζει να αφιερώσει μία ολόκληρη Nintendo Direct για να προωθήσει κάποιο από τα games της, καθώς κάτι αντίστοιχο είχαμε δει στα Mario Kart 8 και Wonderful 101.

H παρουσίαση της Nintendo ξεκινά στις 01:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής και μπορείτε να την παρακολουθήσετε κάνοντας κλικ εδώ.

To Bayonetta 2 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο για Wii U.

[UPDATE: 5/9/14] Στο σημερινό Nintendo Direct που διεξήχθη ξημερώματα Παρασκευής η Nintendo ανακοίνωσε ότι η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας του Bayonetta 2 θα είναι η 24η Οκτωβρίου, πάντοτε αποκλειστικά στο Wii U.

Δείτε το νέο τρέιλερ

http://www.youtube.com/watch?v=0phuu6KkTMM

Η συλλεκτική έκδοση First Print Edition θα περιλαμβάνει τα Bayonetta 1 και 2, artbook κι όλα αυτά σε μια ειδική συσκευασία.

http://www.youtube.com/watch?v=fauZ4wm9z-0

Δείτε ολόκληρη την παρουσίαση της Nintendo που κράτησε μισή ώρα.

http://www.youtube.com/watch?v=MwGD4WbAppo

Διαβάστε το review του Bayonetta από το GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα