Game Cafe #3: Τρέιλερ

Μια γευση απο την αποψινή εκπομπή.

Μια γευση απο την αποψινή εκπομπή.

Το Game Cafe επιστρέφει και η φετινή σεζόν ξεκινάει δυναμικά. Για πρώτη φορά θα έχουμε καλεσμένο στην εκπομπή, όπου θα μιλήσουμε για όλα όσα συνέβησαν στην Gamescom παρέα με τον Δημήτρη Σάρλο του PS4Forums.gr. Το επεισόδιο θα ανέβει σήμερα στο κανάλι του GameWorld στο Youtube.

Στο Game Cafe #4 που θα προβληθεί την επόμενη Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου, θα έχουμε μαζί μας το Pentakill.gr.

Στο Game Cafe συζητάμε τα θέματα που προτείνετε πίνοντας χαλαρά καφεδάκι. Στο τρίτο επεισόδιο βρισκόμαστε στο Alea in Style στο Αιγάλεω. Θυμίζουμε ότι στο ίδιο μαγαζί θα πραγματοποιηθεί και το πρώτο μεγάλο event του GameWorld, το Open Game Cafe όπου σας περιμένουμε όλους στις 18 Σεπτεμβρίου για να συζητήσουμε μαζί και να γνωριστούμε. Καλεσμένοι του Open Game Cafe είναι οι Doct8r (Dourvas Bros) και το Greek Paranormal Society. Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για το Open Game Cafe κάνοντας κλικ εδώ.

Δείτε το τρέιλερ του τρίτου επεισοδίου του Game Cafe:

https://www.youtube.com/watch?v=JTNutkL-8mI

Δείτε το Q&A των 30.000 εγγραφών στο κανάλι μας στο Youtube και πάρτε μέρος στον διαγωνισμό. Παρακολουθήστε τα προηγούμενα επεισόδια του Game Cafe και προτείνετε τα θέματα που θα θέλατε να αναλύσει η συντακτική ομάδα στην επόμενη εκπομπή στο αντίστοιχο forum topic.

Keywords
Τυχαία Θέματα