Battlefield Hardline: Το single-player campaign

Αποκαλύφθηκαν περισσότερες πληροφορίες για το σενάριο.

Αποκαλύφθηκαν περισσότερες πληροφορίες για το σενάριο.

Η Visceral Games, εταιρεία ανάπτυξης πίσω από το Battlefield Hardline, παραβρέθηκε στην Comic-Con η οποία λαμβάνει χώρα το διάστημα 23-27 Αυγούστου στο Σαν Ντιέγκο και μίλησε για το single-player του νεότερου FPS της.

Βάση σεναρίου, αναλαμβάνεται τον ρόλο του αστυνομικού

Nick Mendoza, τον οποίο παγίδευσαν οι συνάδελφοί του, μετά από μια μεγάλη υπόθεση ναρκωτικών που πήγε στραβά. Ενώ είστε undercover με τους συναδέλφους σας σε μια αποστολή για να πιάσετε τον Roark, έναν... νονό της νύχτας, τα πράγματα παίρνουν άσχημη τροπή. Τελικά καταλήγετε φυλακή με έναν συνάδελφό σας, αλλά καταφέρνετε να αποδράσετε. Για να καθαρίσετε το όνομά σας και να πάρετε εκδίκηση, θα χρειαστεί να μπείτε ως μυστικός αστυνομικός στις τάξεις των κακοποιών και να συνεργαστείτε μαζί τους και με όλο τον υπόκοσμο. Όπως σας είχαμε ενημερώσει, το single-player campaign θα είναι χωρισμένο σε stages και θα ακολουθείται το πρότυπο μιας τηλεοπτικής αστυνομικής σειράς με cliffhangers στο τέλος κάθε επεισοδίου.

Η EA θέλει να δώσει μια πνοή φρεσκάδας στο campaign, ενώ το A.I. δημιουργήθηκε από την αρχή με τέτοιο τρόπο ώστε να εκμεταλλεύεται την αυξημένη... ιπποδύναμη των PS4 και Xbox One. Κάθε αποστολή θα μπορείτε να την ολοκληρώσετε περισσότερες από μια φορές και μάλιστα με διαφορετικό τρόπο, αφού θα μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε stealth, assault και sniping προσέγγιση ή όλα τα παραπάνω μαζί.

https://www.youtube.com/watch?v=1Y3BoZq3aHI

Το καστ του παιχνιδιού δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα το αντίστοιχο ταινιών του Hollywood, αφού στο Hardline θα συμμετέχουν μεταξύ άλλων ο Eugene Byrd από την τηλεοπτική σειρά Bones και το 8 Mile, η Kelly Xu που έχει επίσης δανείσει την φωνή της για το Sleeping Dogs, ενώ έχει παίξει στο Scorpion King και στις σειρές The Arrow, Warehouse 13 και Castle. Οι Benito Martinez και Mark Rolston από τα Sons of Anarchy και Shield θα δώσουν επίσης το παρόν, μαζί με άλλους ηθοποιούς από τα The Americans, House of Cards και Justified. Ως σύμβουλος αφήγησης του σεναρίου έχει αναλάβει η Wendy Calhoun που είχε γράψει το σενάριο των Justified και Nashville.

Διαβάστε το preview του Battlefield Hardline, όπου ο Γρηγόρης Βούλγαρης έπαιξε στην beta του παιχνιδιού και σας μεταφέρει τις εντυπώσεις του. Εκεί θα βρείτε επίσης και δύο gameplay βίντεο από τα δύο multiplayer modes σε περιγραφή του Γρηγόρη. Μπορεί να συζητήσετε όλες τις ειδήσεις του Hardline στο αντίστοιχο topic στο forum του GameWorld.

Το Battlefield Hardline αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC, PS4, Xbox One, PS3 και Xbox 360 μέσα στο 2015, μετά και την καθυστέρηση της κυκλοφορίας του.

Keywords
Τυχαία Θέματα