Updates για το Xbox One

Ο Phil Spencer ανοίγει τα χαρτιά του.

Ο Phil Spencer η κεφαλή των Microsoft Xbox’s division και Microsoft Studios, ενώ απαντούσε στις ερωτήσεις των θαυμαστών του στο Twitter, έδωσε μια ιδέα για τα σχέδια της Microsoft

για την νέας γενιάς κονσόλα τους.
“ Έχουμε φτιάξει μια λίστα με καινούρια χαρακτηριστικά μέχρι τον Οκτώβριο” δήλωσε στο Twitter ο Spencer “τα μηνιαία updates θα συνεχιστούν και τα χαρακτηριστικά δείχνουν πολύ καλά”.
Η εταιρεία έχει κρατήσει ένα σταθερό ρυθμό, στα σχετικά πλούσια σε χαρακτηριστικά updates που έχει βγάλει από την έκδοση του Xbox One τον Νοέμβριο. Το τελευταίο update που έχει κανονιστεί, θα αναθεωρήσει την δήλωση της κοινωνικής δραστηριότητας του συστήματος και θα προσθέσει δυνατότητες απομακρυσμένης αγοράς/λήψης.

https://www.youtube.com/watch?v=ovHyso_jy24

Ο Spencer είπε ότι στοχεύει στους χρόνους εγκατάστασης και load αλλά δεν ανέφερε κάποιο συγκεκριμένο σχέδιο για να τους κάνει καλύτερους. Επίσης δήλωσε ότι σύντομα, θα επιτρέπονται και οι ψηφιακές προ-παραγγελίες με το Sunset Overdrive, να βρίσκεται πρώτο στη λίστα.
Το πιο πρόσφατο update για το PS4 βοήθησε τη σταθερότητα του συστήματος έγραφαν τα patch notes της κονσόλας που έχει δει λιγότερες προσθήκες χαρακτηριστικών από την ημέρα έκδοσής της.
Πείτε μας τη γνώμη σας για τα νέα του Xbox One και τι πιστεύετε για το PS4.
Βρείτε μας επίσης στο Twitter για να μαθαίνετε κάθε μέρα όλα τα νέα στον χώρο του Gaming.

Keywords
Τυχαία Θέματα