Assassin's Creed III: Eagle Power trailer

Ο Connor αποκτά νέες δυνάμεις.

Η Ubisoft έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο με τις νέες καταστροφικές δυνάμεις του Connor από το Assassin's Creed III. Τις δυνάμεις αυτές ο δημοφιλής ήρωας θα τις χρησιμοποιήσει εναντίον του George Washington στη νέα σειρά DLC (Assassin's Creed III:

The Tyranny of King Washington) και συγκεκριμένα στο Betrayal DLC το οποίο κυκλοφορεί από τις 19 Μαρτίου. Η δύναμη του αετού που θα δείτε τον βοηθά να έχει γρήγορα άλματα από ένα σημείο στο άλλο. Διαθέτει ακόμη και την "πτήση" για καταδίωξη των εχθρών με μεγάλη ταχύτητα.

Σύμφωνα με την Ubisoft, η δύναμη του αετού θα σας δίνει χαρίσματα όπως οι αστραπιαίες αντιδράσεις. Όπως η δύναμη του λύκου, έτσι και αυτή του αετού έχει δυο τρόπους εφαρμογής. Η πρώτη σας επιτρέπει να ίπταστε γρήγορα και κυρίως αόρατα, σαν φάντασμα. Απλά κοιτάτε προς την κατεύθυνση που θέλετε να πάτε και -αν είναι ενεργοποιημένη η δύναμη του αετού- εμφανίζεται ένα εικονίδιο με δυο φτερά. Το μόνο που χρειάζεται είναι να πατήσετε το κουμπί για να ενεργοποιηθεί η επιλογή. Ο Connor θα μεταμορφωθεί σε αετό και θα μεταφερθεί στο επιθυμητό σημείο, χωρίς να γίνει αντιληπτός. Το καλύτερο όμως είναι πως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή την ιδιότητα όταν τρέχετε ή και σε άλματα, καθώς αυξάνει την απόσταση του άλματος αλλά και σας προστατεύει από μια άσχημη προσγείωση.

{youtube}tl6MemKYswo|400|300{/youtube}

Με την δεύτερη δύναμη θα μπορείτε να επιτεθείτε σε έναν εχθρό από αέρος, σκοτώνοντας τον ακαριαία.

Το Assassin's Creed III: The Tyranny of King Washington - The Betrayal, είναι το δεύτερο DLC της σειράς, διαθέσιμο για PC και Xbox 360 από τις 19 Μαρτίου και για PS3 από τις 20 Μαρτίου. Η τιμή του είναι €9.99 (800 MS Points) και οι κάτοχοι του Season Pass θα το αποκτήσετε δωρεάν.

Διαβάστε το review του Assassin's Creed III από το GameWorld.

Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα
Assassins Creed III,Eagle Power DLC