Call of Duty: Modern Warfare 4

Και τα αεροπλάνα έχουν αυτιά. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση 31/10/12] Ήταν λίγο έως πολύ αναμενόμενο ότι το Modern Warfare 4 θα ήταν το επόμενο παιχνίδι της Infinity Ward. Σίγουρα κανένας όμως δεν περίμενε ότι θα το μαθαίναμε από ένα συντάκτη που έστησε αυτί στο αεροπλάνο. Αστείο ή όχι, πάντως κάπως έτσι έγιναν τα πράγματα.

Ο Bill Murray είναι ο ηθοποιός που στο Modern Warfare δανείζει την φωνή του στον Captain

Price. Ο Murray ταξίδευε με το αεροπλάνο χωρίς να ξέρει ότι δίπλα του καθόταν ένας συντάκτης από το This is Xbox. Έτσι λοιπόν δεν του ήταν και πολύ δύσκολο να πει στην παρέα του για την συνάντηση που θα είχε με την Infinity Ward για το νέο παιχνίδι, Modern Warfare 4, ότι δουλεύει ήδη στη συνέχεια του Modern Warfare 3 και να καυχηθεί ότι εμφανίζεται σε όλα τα Modern Warfare. Η άγνοια του Bill Murray για την παρουσία του συντάκτη στο αεροπλάνο ουσιαστικά διέρρευσε την επιβεβαίωση του Modern Warfare 4.

Το Call of Duty: Black Ops 2 κυκλοφορεί στις 13 Νοεμβρίου, ενώ η έκδοση για το Wii U συμπίπτει με την έναρξη κυκλοφορίας της κονσόλας. Ιστορικά τώρα, η Infinity Ward και η Treyarch πραγματοποιούν μια νέα είσοδο στη σειρά εναλλάξ κάθε Νοέμβριο άρα είναι πολύ πιθανό η Infinity Ward να κυκλοφορήσει το Modern Warfare 4 το Νοέμβριο του 2013.

[UPDATE: Στις 21 Μαρτίου η ανακοίνωση] Ήρθε και πάλι αυτή η περίοδος του χρόνου, που αναμένουμε ανακοίνωση για νέο Call of Duty. Σε ένα teaser site, με το όνομα "unexpected reveal", που έχει κατωχυρωθεί απ' την Infinity Ward, φαίνεται ένα ρολόι που μετράει αντίστροφα. Η μέτρηση θα λήξει στις 21 Μαρτίου, 17:00 ώρα Ελλάδος. Στο κάτω μέρος του ρολογιού δίνονται links για το twitter και το Facebook για αυτή την "αναπάντεχη αποκάλυψη", ενώ δίνεται και το link για το official site της σειράς Call of Duty. Στο κάτω μέρος της οθόνης, θα δείτε επίσης ακριβώς όταν φορτώσει η σελίδα, το μήνυμα "Οbjective was updated" με την κλασική γραμματοσειρά της σειράς Modern Warfare.

H σειρά της Activision που μας κρατάει συντροφιά με καινούριο entry κάθε χρόνο, πλέον φαίνεται θα αποκτήσει καινούριο μέλος απ' την Infinity Ward, που είναι υπεύθυνη για τα πρώτα 2 Call of Duty και για τη σειρά Modern Warfare. Πιθανότατα ο τίτλος που θα αποκαλυφθεί θα είναι το πολυσυζητημένο και αναμενόμενο Modern Warfare 4, ενώ η πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας θα είναι ο Νοέμβριος που μας έρχεται, αν λάβουμε υπόψη μας την τακτική της Activision τα τελευταία 6 χρόνια, εκτός αν όντως είναι "αναπάντεχη" η "αποκάλυψη".

Keywords
Τυχαία Θέματα