Αποκαλύφθηκαν οι τιμές του Samsung Galaxy S4 για την Ιταλία & την Ευρώπη

18:03 17/3/2013 - Πηγή: TechFan

To Galaxy S4 παρουσιάστηκε πριν από λίγες ημέρες και μερικοί είναι ήδη επιφυλακτικοί ότι η συσκευή θα κοστίσει μια περιουσία. Να είστε βέβαιοι, πως η τιμή εκκίνησης θα είναι πάνω κάτω η ίδια με το Galaxy SIII όταν ξεκίνησε.

Το Android Chaotic αναφέρει ότι πηγές τους από την Samsung Ιταλίας έχουν καταφέρει να ρίξουν μια ματιά στις προκαταρκτικές

τιμές για τη συσκευή και σύμφωνα με τις πηγές αυτές το Galaxy S4 με τον Exynos 5410 θα φτάσει στα ράφια των καταστημάτων κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων εβδομάδων του Μαΐου στην τιμή των 699 ευρώ. Ανέφεραν επίσης ότι η τιμή μπορεί να είναι χαμηλότερη κατά 100 ευρώ και σε άλλα μέρη της Ευρώπης.

Οι τιμές θα πρέπει να είναι ως εξής:

Samsung Galaxy S4 στην Ευρώπη: € 599.
Samsung Galaxy S4 στην Ιταλία: € 699.

Διαθεσιμότητα του Galaxy S4 στην Ιταλία: οι δύο πρώτες εβδομάδες του Μαΐου.
Διαθεσιμότητα του Galaxy S4 στην Ευρώπη: από τις 26 Απριλίου (Μεγάλη Βρετανία).

Όπως ίσως γνωρίζετε η τιμή που αναγράφεται πριν το τηλέφωνο φτάσει στα καταστήματα είναι πάντα η προτεινόμενη τιμή από τη Samsung, αυτό συνέβη προηγουμένως με τα Galaxy SIII & Note II. Μόλις η συσκευη φτάσει στα καταστήματα η τιμή πέφτει αμέσως. Έτσι, μπορούμε να περιμένουμε το ίδιο και με το Galaxy S4 και η αναμενόμενη τιμή να είναι γύρω στα 600 με 650 ευρώ.

Πηγή : pocketdroid.net

Keywords
Τυχαία Θέματα