Rainbow Six Siege: Gameplay βίντεο 24 λεπτών

Φρέσκο in-game υλικό από το online Shooter της Ubisoft.

Η Ubisoft έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο 24 λεπτών, στο οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα ολόκληρο session από δύο ολοκληρωμένα 5vs5 σενάρια όπου σκοπός σας είναι να διασώσετε κάποιους ομήρους.

Τα matches αρχίζουν με την ομάδα των τρομοκρατών να οχυρώνεται μέσα σε ένα σπίτι, ενώ την

ίδια στιγμή η αντίπαλη ομάδα των Rainbow Six τους κατασκοπεύει χρησιμοποιώντας τηλεκατευθυνόμενα κατασκοπευτικά drones. Το Rainbow Six Siege βασίζεται στην ομαδικότητα, όπου οι τρομοκράτες που κρατούν ομήρους μπορούν να μετατρέπουν το μέρος που βρίσκονται σε οχυρό ώστε να... ταμπουρωθούν, την στιγμή που οι δυνάμεις των Rainbow Six ορμάνε για να τους κατατροπώσουν.

{youtube}R7KU_3vSXKE|500|300{/youtube}

Ο Sebastien Labbe, παραγωγός του Rainbow Six Siege, δήλωσε ότι υπάρχει περίπτωση να διεξαχθεί μια beta πριν την κυκλοφορία της ολοκληρωμένης έκδοσης. Μιλώντας μάλιστα για μια ενδεχόμενη beta ανέφερε ότι: "Αυτό που μπορώ να πω είναι πως σίγουρα δεν διαφέρουμε από τα υπόλοιπα online Shooters. Προσφέρουμε μια online εμπειρία με δυνατό PvP και αν θέλουμε να τα καταφέρουμε, πρέπει να δημιουργήσουμε ένα community. Άρα δεν πρέπει να περιμένουμε μέχρι την επίσημη κυκλοφορία της τελικής έκδοσης γιατί μπορεί να είναι πολύ αργά".

Το Rainbow Six: Siege παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της Ubisoft στην E3 2014. Δείτε επίσης το Accolade τρέιλερ και συζητήστε όλα τα νέα του παιχνιδιού στο αντίστοιχο topic στο forum του GameWorld.

Το Rainbow Six Siege αναμένετε να κυκλοφορήσει για PC, PS4 και Xbox One μέσα στο 2015.

Keywords
Τυχαία Θέματα