Τον Μάρτιο διαθέσιμο το Q.U.B.E. 2

Ο first person τίτλος με γρίφους, που αναπτύσσονταν για περισσότερα από 5 χρόνια.

Όπως ανακοίνωσε η Toxic Games, μετά από πέντε χρόνια ανάπτυξης, το Q.U.B.E. 2 θα κυκλοφορήσει στις 13 Μαρτίου 2018 για PlayStation 4, Xbox One και ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Πρόκειται για το sequel του πρώτου τίτλου Q.U.B.E., ο οποίος αρχικά

είχε κυκλοφορήσει πίσω στο 2011, ενώ το 2014 μεταφέρθηκε σε υπολογιστές μέσω της Director's Cut έκδοσής του, που ένα χρόνο αργότερα έγινε διαθέσιμη και σε PS3, PS4, Xbox One και Wii U. Όπως σημείωσε ο Dan Da Rochan, Managing Director της Toxic Games, όταν η ομάδα ξεκίνησε την ανάπτυξη του πρώτου τίτλου, όλοι ήταν μαθητευόμενοι developers, όμως τώρα, περίπου 10 χρόνια αργότερα, έχουν μία πραγματική εμπειρία από τη gaming βιομηχανία και είναι σε θέση να παραδώσουν το προσεγμένο προϊόν που πάντα ονειρευόνταν.

Στο Q.U.B.E. 2 οι παίκτες λαμβάνουν τον έλεγχο της αρχαιολόγου Amelia Cross, η οποία ξυπνάει σε έναν κόσμο που δεν είναι ο δικός της. Κατά τη διάρκεια της περιπέρειας, η οποία διεξάγεται σε προοπτική πρώτου προσώπου, οι παίκτες καλούνται να ελέγξουν και να μεταβάλλουν το περιβάλλον γύρω τους, έτσι ώστε να προχωρήσουν μέσα στα διαφορετικά τμήματα του κόσμου. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως το Q.U.B.E. 2 περιλαμβάνει 11 κεφάλαια και περισσότερους από 80 διαφορετικούς γρίφους.

ps4pcxbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα