Εντυπωσιακό διαφημιστικό του God of War σε γήπεδο του NBA

Ο Kratos στο παρκέ!

Φαίνεται ότι η Sony θεωρεί πολύ σημαντική για το PlayStation 4 την κυκλοφορία του νέου God of War, καθώς ήδη έχει ξεκινήσει μία τεράστια διαφημιστική καμπάνια για τον πολυαναμενόμενο τίτλο του Santa Monica Studio. Αυτή τη φορά η Sony

ετοίμασε μία έκπληξη σε όσους βρέθηκαν στο γήπεδο των Golden State Warriors στο Oakland, καθώς κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου ενός αγώνα για το πρωτάθλημα του NBA, μεταξύ των Warriors και των San Antonio Spurs, προβλήθηκε ένα πολύ ιδιαίτερο και εντυπωσιακό διαφημιστικό trailer του τίτλου. Πιο συγκεκριμένα, τα φώτα του γηπέδου χαμήλωσαν και το παρκέ μεταμορφώθηκε σε μία γιγάντια οθόνη, όπου επάνω της, με τη βοήθεια ενός προβολέα, προβλήθηκε ένα trailer του νέου God of War, με μία isometic προοπτική.

Αυτό δεν ήταν το πρώτο μεγάλο διαφημιστικό τρικ για τον τίτλο, καθώς πριν λίγες εβδομάδες η Sony, σε συνεργασία με το Facebook, ενεργοποίησε ένα παλαιάς κοπής text-adventure minigame, το οποίο παίζεται μέσω του Messenger. Ο χρήστης, αφού ακολουθήσει το σχετικό σύνδεσμο και συνδεθεί στον λογαριασμό του, λαμβάνει τον έλεγχο του Atreus, του γιου του Kratos, σε μία από τις εξορμήσεις του. Όταν ο παίκτης καταφέρει και ολοκληρώσει το ενδιαφέρον minigame, αποκτά πρόσβαση σε 8 εντυπωσιακές εικόνες, υψηλής ανάλυσης 7.200x7.200, με εικαστικό βασισμένο στο νέο God of War.

Μένει να δούμε τι άλλο θα σκαρφιστεί η Sony για να προωθήσει τη νέα περιπέτεια του Θεού του Πολέμου, μέχρι αυτή να γίνει διαθέσιμη στις 20 Απριλίου.

ps4 Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα