Ημερομηνία κυκλοφορίας για το TT Isle of Man

Κόντρες στην πιο επικίνδυνη διαδρομή του κόσμου.

Η Kylotonn Games και η εκδότρια Big Ben Interactive αποκάλυψαν την τελική ημερομηνία κυκλοφορίας του racing τίτλου, TT Isle of Man: Ride on the Edge. Το Ride

on the Edge είναι ένας τίτλος αφιερωμένος στον ετήσιο αγώνα μηχανών που διεξάγεται στoυς δρόμους του Isle of Man, ενός αγώνα που μπορεί να μην έχει τη λάμψη του Moto GP ή του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Superbikes, όμως είναι σίγουρα ένας από τους πιο εντυπωσιακούς και θεωρείται από τους πιο επικίνδυνους λόγω των στενών δρόμων του νησιού, των υψομετρικών διαφορών αλλά και των γκρεμών που βρίσκονται δίπλα στους δρόμους και έχουν γίνει αίτια πολλών δυστυχημάτων.

Μπορεί το μεγαλύτερο βάρος στην ανάπτυξη του τίτλου να έχει πέσει στη διαδρομή του Isle of Man, την οποία δεν έχουμε ξαναδεί σε παιχνίδι και έχει μήκος περίπου 60 χιλιομέτρα, όμως θα υπάρχουν και άλλες, μη πραγματικές διαδρομές. Παράλληλα, στο Ride on the Edge θα περιλαμβάνονται και οι 36 ενεργοί αναβάτες που συμμετέχουν στον αγώνα, ο καθένας με τη δική του μοτοσυκλέτα. Ανάμεσά τους βρίσκεται και ο πολυνίκης (με 23 νίκες), John McGuinness, ο οποίος στο βίντεο που ακολουθεί μοιράζεται τις εντυπώσεις του από το παιχνίδι.

Η κυκλοφορία του TT Isle of Man: Ride on the Edge είναι προγραμματισμένη για τις 6 Μαρτίου 2018, για PlayStation 4 και Xbox One, με τους κατόχους υπολογιστών να πρέπει να κάνουν λίγο περισσότερο υπομονή, μέχρι τις 27 του ίδιου μήνα.

ps4xbox onepc
Keywords
Τυχαία Θέματα