Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Vampyr

Μαζί με το τέταρτο επεισόδιο του “Dontnod presents Vampyr”.

Η Dontnod και η Focus Home Interactive έδωσαν στη δημοσιότητα το τέταρτο και τελευταίο επεισόδιο της web σειράς για το Vampyr με τον τίτλο "Stories from the Dark", αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα και την ημερομηνία διάθεσης του τίτλου. Κατά τη διάρκεια των 4:30 λεπτών που διαρκεί το επεισόδιο, μπορούμε να δούμε ακόμα περισσότερο gameplay από το παιχνίδι

και να μάθουμε το πώς η Dontnod «έχτισε» την ιστορία του παιχνιδιού.

Στο τελευταίο επεισόδιο του Stories from the Dark μπορούμε να ακούσουμε τον Stéphane Beauverger –Narrative Director του τίτλου- να δίνει πληροφορίες σχετικά με την εξερεύνηση, τις έρευνες που θα αναλάβουν οι παίκτες ως Doctor Jonathan Reid, τις συναντήσεις που θα έχουν με τους πολίτες του Λονδίνου, τις μάχες και τις "δύσκολες αποφάσεις” που θα πρέπει να πάρουν. Αξίζει να σημειωθεί ότι για να επιτύχουν το «απόλυτο immersion», χρησιμοποίησαν σε μεγάλο βαθμό την τεχνολογία του motion capture για να φέρουν στην ζωή τους χαρακτήρες του τίτλου.

Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στο video που ακολουθεί. Το Vampyr θα κυκλοφορήσει στις 5 Ιουνίου για Xbox One, PlayStation 4 και PC.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα