Το Star Wars: Battlefront 2 αποκαλύπτεται

Διέρρευσε το πρώτο trailer του παιχνιδιού.

Νωρίτερα από ό,τι είχε προγραμματιστεί αρχικά αποκαλύφθηκε στο κοινό το Star Wars: Battlefront 2, καθώς το πρώτο teaser trailer του παιχνιδιού διέρρευσε στο διαδίκτυο. Αν και η διάρκεια του βίντεο δεν είναι μεγάλη, αρκετές πληροφορίες για το παιχνίδι γίνονται γνωστές μέσα απο αυτό.

Από ό,τι φαίνεται ο τίτλος δεν θα είναι αφιερωμένος σε μια συγκεκριμένη εποχή του σύμπαντος Star Wars, αλλά την εμφάνισή τους θα κάνουν -στο multiplayer mode- ήρωες από όλες τις ταινίες. Συγκεκριμένα, στο βίντεο εμφανίζονται

οι Kylo Ren, Yoda, Rey και Darth Maul. Μέσα από το βίντεο επιβεβαιώνεται και η ύπαρξη του campaign mode, καθώς γίνεται λόγος για "the untold soldier's story" ενώ μία γυναίκα στρατιώτης έχει λάβει το ρόλο του αφηγητή στο trailer. Όσοι προχωρήσουν σε preorder του τίτλου -όταν αυτό γίνει διαθέσιμο- θα λάβουν πρόσβαση στο Star Wars: The Last Jedi Heroes, που φαίνεται ότι συνδέεται με τη νέα ταινία Star Wars, η οποία θα προβληθεί τον Δεκέμβριο. Τέλος, στο trailer υπάρχει η φράση "the Force is strong with PlayStation" κάτι που δείχνει ότι η συνεργασία της Disney/ ΕΑ με την Sony συνεχίζεται.

Περισσότερες πληροφορίες για το παιχνίδι αναμένεται να γίνουν γνωστές κατά τη διάρκεια του EA Play 2017 που θα διεξαχθεί μεταξύ 10 και 12 Ιουνίου 2017.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα