Η Porsche έρχεται στο Gran Turismo Sport

Και νέες πληροφορίες για τον τίτλο.

Αρκετές πληροφορίες έγιναν γνωστές τις τελευταίες ώρες γύρω από το νέο τίτλο της σειράς της Polyphony Digital. Όπως ανακοινώθηκε μέσω twitter αρχικά -έπειτα εμφανίστηκαν screenshots μετά από update της ήδη διαθέσιμης beta έκδοσης- η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία Porsche θα κάνει την εμφάνισή της στο Gran Turismo Sport.

Για την ώρα έχει γίνει γνωστή η παρουσία της 911 GT3 RS στο παιχνίδι, ενώ είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα προστεθούν στον τίτλο και άλλα αυτοκίνητα της γερμανικής εταιρίας. Η εμφάνιση της Porsche στο παιχνίδι φημολογούταν εδώ και καιρό, καθώς η συμφωνία για αποκλειστική παρουσία των αυτοκινήτων της σε τίτλους της Electronic Arts έληξε πριν από λίγους μήνες και από τότε τα αυτοκίνητά της έχουν εμφανιστεί σε άλλα παιχνίδια, όπως το Assetto Corsa.

Παράλληλα, ήρθαν στη δημοσιότητα πληροφορίες για τρεις νέες πίστες του Gran Turismo Sport, οι οποίες ίσως γίνουν διαθέσιμες και στην τρέχουσα beta του τίτλου. Η Dragontrail Seaside είναι μία παραθαλάσσια διαδρομή σχεδιασμένη από την Polyphony Digital, που έχει έντονες επιρροές από τις κλασικές El Capitan και Matterhorn. Η Blue Moon Bay είναι η δευτερη oval πίστα που εισάγεται στον τίτλο μετά την Northen Isle Speedway, ενώ η Sardegna Windmills είναι η δεύτερη χωμάτινη διαδρομή του τίτλου και βρίσκεται -όπως δηλώνει και το όνομά της- στη Σαρδηνία.

Τέλος, μέσω του PlayStation Blog έγινε γνωστό ότι αρκετοί Ευρωπαϊοι φίλοι της σειράς θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το Gran Turismo Sport από τις 15 Απριλίου, αφού η -ήδη διαθέσιμη στις Η.Π.Α.- closed beta του παιχνιδιού θα περάσει στη δεύτερη φάση της. Για να έχει την ευκαιρία κάποιος να συμμετέχει στην closed beta του τίτλου, αρκεί να συμπληρώσει την αίτηση που βρίσκεται εδώ.

ps4
Keywords
Τυχαία Θέματα