Τέλος το online για το Gran Turismo 6

Καρό σημαία για τον τίτλο του PlayStation 3.

Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση πως σύντομα η Sony θα κλείσει τους online server των Killzone 2 και Killzone 3, ήρθε η σειρά μίας άλλης αποκλειστικότητας του PlayStation

3 να χάσει τις διαδικτυακές της λειτουργίες. Έτσι, μέσα από μία ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του Gran Turismo, έγινε γνωστό πως η λειτουργία των online servers του Gran Turismo 6 θα σταματήσει οριστικά στις 28 Μαρτίου του 2018. Όπως είναι λογικό, αυτή η εξέλιξη θα καταστήσει αδύνατη την πρόσβαση σε online λειτουργίες του τίτλου, όπως τα Seasonal Events, την επιλογή για Quick Match, τα Open Lobbies και την πρόσβαση στα Communities.

Παράλληλα, από τις 31 Ιανουαρίου 2018 και έπειτα θα αποσυρθεί από το PlayStation Store το επιπλέον περιεχόμενο που έχει κυκλοφορήσει για τον τίτλο, για αυτό όσοι επιθυμούν να έχουν πρόσβαση σε αυτό θα πρέπει να το κατεβάσουν στη κονσόλα τους πριν από αυτή την ημερομηνία. Εκτός από τα παραπάνω, στις 28 Μαρτίου 2018 θα αφαιρεθεί από τα "Google Play" και "App Store" η συνοδευτική εφαρμογή "GT6 Track Path Editor", η οποία πλέον δεν θα έχει λόγο ύπαρξης, αφού η μεταφορά των διαδρομών, που σχεδίαζαν οι χρήστες από τις κινητές τους συσκευές, στο Gran Turismo 6, θα είναι αδύνατη.

Από τη μεριά της, η Polyphony Digital ευχαρίστησε όλους τους παίκτες που έτρεξαν στις διαδικτυακές πίστες του Gran Turismo 6 και υποσχέθηκε ότι θα αφοσιωθεί πλήρως στην προσπάθεια βελτίωσης των online υπηρεσιών του νέου τίτλου της σειράς, του Gran Turismo Sport. Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως το Gran Turismo 6 κυκλοφόρησε στις 5 Δεκεμβρίου 2013 και οι πωλήσεις του, μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2017, ανέρχονται στις 5.220.000, σύμφωνα με τα τελευταία επίσημα στοιχεία.

ps3
Keywords
Τυχαία Θέματα