Αυτό είναι το νέο ZTE Blade V9 και έχει 18:9 οθόνη

Αν και δεν παρουσιάστηκε επίσημα, εντούτοις γνωρίζουμε σχεδόν το παραμικρό για τη νέα συσκευή της ZTE, αφού η ίδια η Κινέζικη εταιρεία διέρρευσε τις προδιαγραφές του στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Το λίγο χρονικό διάστημα που παρέμεινε online, ήταν αρκετό για να συγκρατήσουν ορισμένοι όλες τις πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά της συσκευής,

η οποία είναι η πρώτη της ZTE με οθόνη που επιδεικνύει αναλογία πλευρών 18:9. Το νέο Blade V9 διαθέτει οθόνη τεχνολογίας LCD IPS με διαγώνιο 5,7 ιντσών που επιδεικνύει ανάλυση 2160 x 1080 pixels.

Στο εσωτερικό του βρίσκεται το SoC της Qualcomm, Snapdragon 450 σε συνδυασμό με 2GB, 3GB και 4GB RAM και με 16GB, 32GB και 64GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου αντίστοιχα (μόνο εφόσον δεν χρησιμοποιηθεί δεύτερη κάρτα SIM στην hybrid υποδοχή). Στην πρόσοψη της συσκευής υπάρχει μία κάμερα 13 Megapixels ενώ στο πίσω μέρος υπάρχουν δύο κάμερες, μία που βασίζεται στα 16 Megapixels αυτόματης εστίασης και μία fixed-focus που βασίζεται σε αισθητήρα 5,0 Megapixels (f/1.8).

Στον εξοπλισμό της συσκευή συμπεριλαμβάνεται μπαταρία 3200mAh, headphone jack και αισθητήρας ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων. Όσον αφορά στην κατασκευή, διαθέτει dual-glass design και μεταλλικό πλαίσιο. Θα κυκλοφορήσει σε Black και Gold με άγνωστη για την ώρα τιμή και ημερομηνία διάθεσης.

Site: GSMArena

Keywords
Τυχαία Θέματα