Μάρτιο η διάθεση του TT Isle of Man: Ride on the Edge

Μετά την αναβολή της κυκλοφορίας του.

Η Bigben και η Kylotonn Games ανακοίνωσαν ότι το TT Isle of Man: Ride on the Edge θα κάνει την εμφάνισή του στις προθήκες των καταστημάτων μέσα στον ερχόμενο Μάρτιο, για Xbox One, PlayStation 4

και PC. Η ανακοίνωση έγινε μέσα από ένα νέο trailer για τον τίτλο, με την ονομασία “The Siren”, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Θυμίζουμε ότι το TT Isle of Man: Ride on the Edge θα είναι ένας official racing simulator του αγώνα TT Isle of Man –που πραγματοποιείται κάθε χρόνο από 1907- και έχει ως στόχο να αναπαραστήσει την επικίνδυνη οδήγηση του συγκεκριμένου αγώνα, με ένα “ακριβές αντίγραφο της διαδρομής”, που έχει χαρτογραφηθεί με τη χρήση laser ειδικά για το παιχνίδι. Η διαδρομή του συγκεκριμένου αγώνα είναι η μακρύτερη σε μήκος πορεία, με περισσότερες από 200 στροφές κατά μήκος των περίπου 61 χιλιομέτρων της, με τους αναβάτες να ξεπερνούν τα 300 χλμ/ωρα σε αρκετά σημεία.

Το TT Isle of Man: Ride on the Edge θα κάνει την εμφάνισή του, όπως προείπαμε, για Xbox One, PlayStation 4 και PC μέσα στον ερχόμενο Μάρτιο.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα