Ρεκόρ για Stray και Annapurna

Σύμφωνα με τα επίσημα νούμερα του Steam, το Stray είχε ένα πολύ πετυχημένο λανσάρισμα, με τον μέγιστο αριθμό ταυτόχρονων παικτών για τον τίτλο να έφτασες τους 62.963 στην πλατφόρμα του Steam,  καθιστώντας την κυκλοφορία του την πιο πετυχημένη κυκλοφορία σε PC για την εκδότρια εταιρία Annapurna.

Το Stray είναι, πλέον, ο πιο πετυχημένος (από πλευράς αριθμού παικτών) τίτλος της Annapurna, με τους περισσότερους ταυτόχρονους

παίκτες για PC, αφήνοντας πίσω άλλους γνωστούς indie τίτλους της εκδότριας εταιρίας όπως τους: Twelve Minutes με 8.021, Outer Wilds με 7.936, Neon White με 3.277 και Journey με 1.757 (όλοι αριθμοί του μέγιστου αριθμού ταυτόχρονων παικτών των τίτλων για το Steam).

Υπενθυμίζουμε ότι το Stray του γαλλικού studio BlueTwelve και της Annapurna Interactive κυκλοφόρησε στις 19 Ιουλίου του 2022, τόσο για PC όσο και για PS4 και PS5, ενώ είναι διαθέσιμο και μέσω της υπηρεσίας PlayStation Plus (για Extra & Premium Tiers) από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του για τις κονσόλες της Sony. Τέλος, η retail έκδοση του τίτλου ανακοινώθηκε πως θα κυκλοφορήσει στις 20 Σεπτεμβρίου του 2022.

The post Ρεκόρ για Stray και Annapurna appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα