Ορίστηκε η παρουσίαση της Microsoft στην E3 2021

Με σχετική ανακοίνωση στην επίσημη σελίδα του Xbox, ο Aaron Greenberg, General Manager στο τμήμα Xbox Games Marketing της Microsoft, ανακοίνωσε τη διεξαγωγή της παρουσίασης της στην φετινή έκθεση της E3, η οποία θα είναι συγχωνευμένη με την πρόσφατη και σημαντικότατη απόκτησή της, δηλαδή την Bethesda Softworks.

Όπως ονομάστηκε,

το Xbox & Bethesda Games Showcase θα είναι εστιασμένο σε παιχνίδια από τα Xbox Games Studios και την Bethesda, αλλά ακόμα και από άλλους δημιουργούς-συνεργάτες της Microsoft από όλον τον κόσμο. Η εν λόγω παρουσίαση αναμένεται να διαρκέσει 90 λεπτά, κατά τη διάρκεια των οποίων θα υπάρξει και ενημέρωση σχετικά με το line-up τίτλων της Microsoft, όπως προκύπτει έπειτα από τη συγνώνευσή της με την Bethesda, ενώ -μεταξύ άλλων- θα δούμε επιπλέον τις κυκλοφορίες του Xbox που έχουν οριστεί για την φετινή εορταστική περίοδο, καθώς και τις επερχόμενες προσθήκες στο Xbox Game Pass.

Η διεξαγωγή του Xbox & Bethesda Games Showcase έχει προγραμματιστεί στις 20:00 ώρα Ελλάδος της Κυριακής, 13 Ιουνίου, μέσω των Twitch, YouTube, Twitter και Facebook.

The post Ορίστηκε η παρουσίαση της Microsoft στην E3 2021 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα