Ανακοινώθηκαν οι δωρεάν τίτλοι του PS Plus Ιουνίου

Συνεχίζει το καλό σερί της Sony στους δωρεάν τίτλους που προσφέρει κάθε μήνα στους συνδρομητές της υπηρεσίας PlayStation Plus.

Η εταιρεία εδώ και αρκετό καιρό διαθέτει προς κατέβασμα αρκετά ποιοτικούς τίτλους και μεγάλες παραγωγές και ο Ιούνιος του 2021 δεν αναμένεται να αποτελέσει εξαίρεση, καθώς οι χρήστες της συνδρομητικής υπηρεσίας πρόκειται να αποκτήσουν πρόσβαση σε τρεις νέους τίτλους,

έναν για το PS5 και δύο ακόμα για το PS4.

Συγκεκριμένα μιλάμε για τα Virtua Fighter 5 Ultimate Showdown και Star Wars: Squadrons για PS4, και για το Operation: Tango για το PS5. Με το πρώτο μάλιστα εκ των προαναφερθέντων να παραμένει διαθέσιμο για προσθήκη στις ψηφιακές βιβλιοθήκες μας μέχρι τις 2 Αυγούστου, σε αντίθεση με τα άλλα δύο, τα οποία θα είναι διαθέσιμα κανονικά μέχρι τη Δευτέρα, 5 Ιουλίου.

Οι τίτλοι, οι οποίοι είχαν γίνει νωρίτερα γνωστοί νωρίτερα από την επίσημη ανακοίνωση τους μέσω διαρροών, αποτελούν υψηλής ποιότητας επιλογές εκ μέρους της Sony με το μεν Star Wars Squadrons να αποτελεί φετινή μεγάλη κυκλοφορία της EA, ενώ το δε Virtua Fighter 5 Ultimate Showdown να διατίθεται δωρεάν σχεδόν ταυτόχρονα με την ημέρα κυκλοφορίας του ως PS4 exclusive μάλιστα.

Τέλος, τα δωρεάν παιχνίδια του προηγούμενου μήνα, τα Battlefied V, Stranded Deep και Wreckfest: Drive Hard.Die Last θα παραμείνουν διαθέσιμα μέχρι τις 31 Μάϊου.

The post Ανακοινώθηκαν οι δωρεάν τίτλοι του PS Plus Ιουνίου appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα