Oι Ken & Roberta Williams επιστρέφουν με νέο παιχνίδι

Ιδιαίτερα ευχάριστα είναι τα νέα για του φίλους των adventure παιχνιδιών και όχι μόνο, καθώς προ ολίγων ωρών έγινε γνωστή η σημαντικότατη είδηση της επιστροφής των ιστορικών μορφών του game development Ken και Roberta Williams, ιδρυτών της εταιρείας Sierra Entertainment , πρωταγωνίστρια στο είδος και γενικότερα στη gaming βιομηχανία κατά τις δεκαετίες του 1980 και του 1990.

Η ανακοίνωση

της επιστροφής τους έγινε από το κανάλι του YouTuber, Space Quest Historian , o οποίος ανέφερε ότι επικοινώνησε ο ίδιος με τον Ken Williams που του επιβεβαίωσε την είδηση. Το ζευγάρι, που κρύβεται πίσω από βαριά ονόματα σειρών στο χώρο του adventure gaming όπως τα King’s Quest και Phantasmagoria, βγαίνει από την σύνταξη μετά από 22 ολόκληρα χρόνια απουσίας και ετοιμάζει τον επόμενο τίτλο του, τον οποίον, όπως αναφέρει ο YouTuber, δουλεύουν ήδη εδώ και έξι μήνες.

Ωστόσο η επίσημη ανακοίνωση, δια στόματος των ίδιων των δημιουργών, μαζί με οπτικοακουστικό υλικό από το παιχνίδι, θα γίνει στους επόμενους δύο μήνες, όπως φαίνεται να ανέφερε σε συνέχεια της επικοινωνίας του με τον SQH ο Ken Williams. Τέλος, ο Ken Williams επιβεβαίωσε ότι, πέρα του προγραμματιστικού κομματιού που ο ίδιος έχει αναλάβει, η σύζυγος του, Roberta, προσφέρει το art direction και “έμπνευση” για το project, αφήνοντας ερωτηματικά για το ρόλο της στην ανάπτυξη.

Παρ’ όλα αυτά, η είδηση παραμένει ιδιαίτερα σημαντική και γεμίζει σίγουρα χαρά και αισιοδοξία τους πάλαι ποτέ φίλους του, κάπως παραγκωνισμένου πλέον, adventure genre.

The post Oι Ken & Roberta Williams επιστρέφουν με νέο παιχνίδι appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα