Οι ανακοινώσεις από το Nintendo Direct

Οι τίτλοι που αναμένεται να κυκλοφορήσουν σε Switch και 3DS

Πολλές ανακοινώσεις έγιναν κατά τη διάρκεια του πιο πρόσφατου Nintendo Direct, οι οποίες αφορούσαν τόσο τη νέα κονσόλα της εταιρίας, το Switch, όσο και το επιτυχημένο φορητό της, το 3DS. Παρακάτω ακολουθούν αναλυτικά όλα όσα γίναν γνωστά για τους τίτλους που αναμένεται να έρθουν στα

δύο συστήματα στο προσεχές μέλλον.

Nintendo Switch

Arms - Κυκλοφορία 16 Ιουνίου 2017

Το νέο fighting game της Nintendo θα είναι σύντομα κοντά μας και θα περιλαμβάνει μάχες 1vs1 αλλά και 2vs2. Κάθε παίκτης θα έχει δύο παραμετροποιήσημα ARMS, κάθε ένα από τα οποία θα έχει τη δική του, μοναδική δύναμη -όπως ηλεκτρισμό, φωτιά, νερό- η οποία θα χρησιμοποιείται μέσω των charge attacs. Κατά τη διάρκεια του Direct παρουσιάστηκαν δύο μαχητές, η Min Min, η οποία είναι ένας γρήγορος μαχητής kung fu, και ο Sprin Man, ένας χαρακτήρας ο οποίος -συμφωνα με την Nintendo- θα μπορεί να ανατρέπει παιχνίδια τα οποία θεωρούνται χαμένα. Μαζί με το Arms αναμένεται να κυκλοφορήσουν Joy-Con χειριστήρια σε ένα μιά νέα, neon yellow απόχρωση, ενώ διαθέσιμα θα γίνουν και Battery Packs για τα Joy-Con.

Splatoon 2 - Κυκλοφορία 21 Ιουλίου 2017

Όπως έγινε γνωστό, το δεύτερο παιχνίδι της σειράς Splatoon θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι αποκλειστικά για το Switch, μαζί με τρία νέα amiibo. Τα Inkling Girl, Inkling Boy και Inkling Squid amiibos θα προσφέρουν special gear για τον χαρακτήρα του παίκτη μέσα στο παιχνίδι, ενώ ο χρήστης θα μπορεί να αποθηκεύει όλες τις προτιμήσεις του -όπλα,outfits,gear,ρυθμίσεις παιχνιδιού- μέσα σε αυτά και να μπορεί να τις μεταφέρει μεταξύ κονσολών. Παράλληλα η Nintendo παρουσίασε το Salmon Run ένα νέο co-op mode για 4 παίκτες.

Mario Kart 8 Deluxe - Κυκλοφορία 28 Απριλίου 2017

Το Mario Kart 8 Deluxe θα είναι -σύμφωνα με τη Nintendo- ο Mario Kart τίτλος με το πλουσιότερο περιεχόμενο -χαρακτήρες, karts, πίστες- που έχει υπάρξει ποτέ στην ιστορία της σειράς. Το παιχνίδι θα υποστηρίζει local wireless play έως 8 παικτών, LAN play ενώ το online mode θα μπορεί να φιλοξενήσει 12 παίκτες.

Ultra Street Fighter II: The Final Challengers - Κυκλοφορία 26 Μαΐου 2017

Τον προσεχή Μάϊο αναμένεται να κυκλοφορήσει η έκδοση του Ultra Street Fighter II για το Nintendo Switch. Εκτός των βασικών χαρακτήρων, στο Ultra Street Fighter II: The Final Challengers θα υπάρχουν δύο νέοι μαχητές, ο Evil Ryu και ο Violent Ken. Επίσης, στο παιχνίδι έχει προστεθεί ένα νέο mode -το Way of the Hado- στο οποίο οι παίκτες πετάνε HADOKENS χρησιμοποιόντας motion controls.

Εκτός των παραπάνω, για την κονσόλα της Nintendo αναμένεται να κυκλοφορήσουν στο άμεσο μέλλον και τα:

Puyo Puyo Tetris - 27 Απριλίου 2017
Minecraft: Nintendo Switch Edition - 12 Μαΐου 2017
Disgaea 5 Complete - 26 Μαΐου 2017
Fate/EXTELLA: The Umbral Star - 21 Ιουλίου 2017
Project Mekuru (name not final) - Καλοκαίρι 2017
Sine Mora EX - Καλοκαίρι 2017
Sonic Mania - Καλοκαίρι 2017
Battle Chasers: Nightwar - Καλοκαίρι 2017
Namco Museum - Καλοκαίρι 2017
Monopoly for Nintendo Switch - Φθινόπωρο 2017
Sonic Forces - Χριστούγεννα 2017
Payday 2 - 2017
Rayman Legends Definitive Edition - 2017

3DS

Η Nintendo φαίνεται ότι δεν αφήσε στην τύχη του το ιδιαίτερα πετυχημένο φορητό της, ανακοινώνοντας πολλούς νέους τίλους για αυτό. Σε αυτούς περιλαμβάνονται το πρώτο φορητό Pikmin, τρία νέα Kirby παιχνίδια για να εορταστούν τα 25 χρόνια της σειράς αλλά και ένας νέος Monster Hunter τίτλος. Παρακάτω παραθέτονται όλοι οι τίτλοι αναλυτικά, μαζί με της ημερομηνίες κυκλοφορίας τους.

Team Kirby Clash Deluxe - ήδη διαθέσιμο
Ever Oasis - 23 Ιουνίου 2017
RPG Maker Fes. - 23 Ιουνίου 2017
Lady Layton: The Millionaire Ariadone's Conspiracy - 20 Ιουλίου 1017 (για την Ιαπωνική αγορά)
Hey! PIKMIN - 28 Ιουλίου 2017
Dragon Quest XI - 29 Ιουλίου 2017 στην Ιαπωνία
Dr Kawashima’s Devilish Brain Training: Can you stay focused? - 28 Ιουλίου 2017
The Great Ace Attorney 2 - 3 Αυγούστου 2017 (για την Ιαπωνική αγορά)
Kirby's Blowout Blast - Καλοκαίρι 2017
Culdcept Revolt - 1 Σεπτεμβρίου 2017
Monster Hunter Stories - Φθινόπωρο 2017
Multiplayer Kirby game - Χειμώνας 2017
Miitopia - 2017
Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia [DLC] - Δεν έχει ανακοινωθεί ημερομηνία

Amiibos

Εκτός από τα τρία νέα amiibos, τα οποία θα κυκλοφορήσουν στις 21 Ιουλίου μαζί με το Splatoon 2, η Nintendo ανακοίνωσε την άφιξη και άλλων amiibos. Στις 23 Ιουνίου διαθέσιμα θα γίνουν τρία νέα amiibos βασισμένα στον Link του Majora's Mask, του Twilight Princess και του Skyward Sword, ενώ στις 21 Ιουλίου αναμένεται να κυκλοφορήσουν τέσσερα amiibos για το Super Smash Bros, δύο βασισμένα στον Cloud, ένα στη Bayonetta και ένα στον/στην Corrin.

switch3ds
Keywords
Τυχαία Θέματα