Νέο story trailer για το Star Wars Battlefront 2

Και αναφορά για το ενδεχόμενο μεταφοράς του τίτλου στο Switch.

Η EA έδωσε στη δημοσιότητα ακόμα ένα story trailer από το single player mode του Star Wars Battlefront 2, παρουσιάζοντάς μας περισσότερα στοιχεία για την ιστορία του αναμενόμενου FPS τίτλου. Το trailer δείχνει την πρωταγωνίστρια του single

player, Iden Versio, να δραπετεύει από ένα σκάφος της Επανάστασης, και λίγο αργότερα βλέπουμε τη σκηνή όπου η Iden και η ομάδα της γίνονται μάρτυρες της καταστροφής του δεύτερου Death Star. Το Star Wars Battlefront 2 αναμένεται να βρεθεί στα ράφια των καταστημάτων στις 17 Νοεμβρίου για PlayStation 4, Xbox One και PC.

Εκτός αυτού, σε δηλώσεις του στο Gamespot, ο David Robillard, producer των Motive Studios, ανέφερε ότι δεν μπορούν να αποκλείσουν το ενδεχόμενο μιας κυκλοφορίας του τίτλου και στο Nintendo Switch εάν υπάρξει η κατάλληλη ευκαιρία. Βέβαια, η μεταφορά του τίτλου στην κονσόλα της Nintendo, εάν πραγματοποιηθεί κάποια στιγμή, θα έχει αρκετές προκλήσεις για το studio ανάπτυξης, καθώς το παιχνίδι έχει δημιουργηθεί με τη χρήση της μηχανής γραφικών Frostbite της ΕΑ. Μέχρι στιγμής η Frostbite δεν έχει χρησιμοποιηθεί σε κάποιον τίτλο του Nintendo Switch. Η έκδοση του FIFA 18 για το Switch χρησιμοποιεί κάποια custom μηχανή γραφικών, σε αντίθεση με τις εκδοσεις για PlayStation 4 και Xbox One που χρησιμοποιούν την Frostbite.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα