Αρχές του 2018 η διάθεση του Warhammer: Vermintide 2

Έρχεται χωρίς επί πληρωμή loot boxes.

Η Fatshark έδωσε στη δημοσιότητα νέες πληροφορίες για το Warhammer: Vermintide 2, το οποίο θα κάνει την εμφάνισή του σε PlayStation 4, Xbox One και PC μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2018.

Το Warhammer: Vermintide 2 θα προσφέρει μια co-op εμπειρία τεσσάρων ατόμων, όπου οι παίκτες θα πρέπει να έρθουν

αντιμέτωποι με τις δυνάμεις των Chaos και Skaven, που έχουν σχηματίσει μια συμμαχία για να οδηγήσουν τον κόσμο στο θάνατο και τη φθορά. Οι παίκτες θα μπορούν να επιλέξουν μεταξύ των 5 διαθέσιμων Ηρώων και 15 career μονοπατιών, με τον κάθε ένα να έχει διαφορετική εμφάνιση, ικανότητες, ταλέντα και οπλοστάσιο. Επίσης, θα προσφέρεται ένα talent tree και ένα σύστημα προόδου, μαζί με βελτιωμένο loot.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Fatshark έκανε γνωστό ότι το Warhammer: Vermintide 2 δεν θα περιέχει καθόλου επί πληρωμή loot boxes και οι παίκτες θα μπορούν να βρουν ό,τι χρειάζονται μέσα στο παιχνίδι. Σε δηλώσεις του ο community manager του παιχνιδιού στο Vermintide subreddit, ανέφερε: «Δεν θα πωλούμε loot boxes, ούτε κλειδιά που θα ξεκλειδώνουν loot boxes. Το loot θα προέρχεται από το gameplay και όχι από το πορτοφόλι σας».

To Warhammer: Vermintide 2, όπως προείπαμε, θα κάνει την εμφάνισή του σε PlayStation 4, Xbox One και PC μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2018. Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα trailer για τον τίτλο με αρκετά gameplay στοιχεία.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα