Νέο κεφάλαιο για τη CD Projekt RED η χρήση της Unreal Engine 5 στο νέο The Witcher

Κατά τη διάρκεια της State of Unreal παρουσίασης της  Epic, η δημιουργός πίσω από την σειρά The Witcher και του Cyberpunk 2077, CD Projekt RED, έδωσε στη δημοσιότητα ένα σύντομο video μέσω του οποίου εξηγεί γιατί επέλεξε να κάνει τη μετάβαση στην Unreal Engine 5 – αφήνοντας πίσω την ιδιόκτητη REDengine – για την ανάπτυξη του επόμενου τίτλου The Witcher.

Σύμφωνα

με τον Game Director, Jason Slama, το medieval demo της Unreal Engine 5 περιείχε έναν πίνακα ανακοινώσεων που έμοιαζε εντυπωσιακά με τα σκηνικά που βλέπαμε στους προηγούμενους τίτλους The Witcher, συμπεριλαμβανομένης ακόμη και μιας ειδοποίησης για αναζήτηση ενός δολοφόνου τεράτων (monster slayer wanted). Το studio το θεώρησε αυτό ως μια κλήση από την Epic να ρίξει μια προσεκτική ματιά στην UE5 και, δεδομένων των προβλημάτων που βίωσε με το Cyberpunk 2077, φαίνεται ότι έπρεπε να υπάρξει μια αλλαγή.

Ο Slama αναφέρει ότι ο αριθμός των πιθανοτήτων να πάει κάτι στραβά είναι πολύ μεγαλύτερος σε έναν open world τίτλο, σε σύγκριση με μια πιο γραμμική εμπειρία. “Τα σενάρια που πρέπει να εξετάσετε είναι εκθετικά υψηλότερα από τα γραμμικά παιχνίδια”, εξηγεί ο Slama.

“Οι παίκτες μπορούν να πάνε προς όποια κατεύθυνση επιθυμούν, μπορούν να χειριστούν το περιεχόμενο με όποια σειρά θέλουν θεωρητικά, και για να το ενσωματώσουν πραγματικά αυτό, σημαίνει ότι χρειάζεται ένα πραγματικά σταθερό περιβάλλον όπου μπορείτε να κάνετε αλλαγές με “υψηλό επίπεδο εμπιστοσύνης” ότι δεν πρόκειται να σπάσει σε χίλια εξακόσια άλλα σημεία στην πορεία”.

Η CD Projekt RED αναφέρει τη συνεργασία της με την Epic για χρήση της UE5 στο επόμενο project της, ως το άνοιγμα ενός “νέου κεφαλαίου”, με τον CTO, Pawel Zawodny, να δηλώνει ότι με το επόμενο κεφάλαιο στο έπος του The Witcher το studio θέλει να “επιτύχει κάτι σπουδαίο”, δηλώνοντας ότι η ομάδα θα «συνεχίσει να συνεργάζεται [με την Epic]» για να δημιουργήσει «κάτι εξαιρετικό στο τέλος».

Soak in more information on why @CDPROJEKTRED has chosen to use #UE5 to build new open-world games, including a new saga for The Witcher! pic.twitter.com/IVKFKljwf7

Unreal Engine (@UnrealEngine) April 5, 2022

The post Νέο κεφάλαιο για τη CD Projekt RED η χρήση της Unreal Engine 5 στο νέο The Witcher appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα