Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Trek to Yomi

Η Flying Wild Hog και η Devolver Digital ανακοίνωσαν ότι το ασπρόμαυρο παιχνίδι δράσης 2.5D, Trek to Yomi θα κυκλοφορήσει στις 5 Μαΐου για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox

Series X|S, Xbox One και PC, ενώ θα είναι διαθέσιμο από την πρώτη μέρα και μέσω Xbox Game Pass. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του Trek to Yomi ανακοινώθηκε μαζί με ένα νέο τρέιλερ διάρκειας 15 λεπτών, το οποίο μας δίνει μία ακόμη ματιά στο κόσμο του παιχνιδιού.

Στο Trek to Yomi θα παίζουμε ως ο Hiroki, ένας νεαρός Samurai που δίνει όρκο στον ετοιμοθάνατο δάσκαλό του να προστατεύσει την πόλη του και τους κατοίκους της από όλες τις εξωτερικές απειλές. Αντιμέτωπος με την τραγωδία και δεσμευμένος από το καθήκον, ο μοναχικός Samurai πρέπει να ταξιδέψει πέρα ​​από τη ζωή και τον θάνατο για να αντιμετωπίσει τον εαυτό του και να αποφασίσει την πορεία του προς τα εμπρός.

Σύμφωνα με τους δημιουργούς του, το παιχνίδι θα έχει κινηματογραφική παρουσίαση σε συνδυασμό με μια μυθική αφήγηση. Στο επίκεντρο του Trek to Yomi θα βρίσκεται το σύστημα μάχης, συνοδεία με ένα συναρπαστικό soundtrack με φόντο τη φεουδαρχική Ιαπωνία.

Για όσους δεν αρκούνται στο νέο, 15 λεπτών τρέιλερ αλλά και το προηγούμενο story trailer του παιχνιδιού, και θέλουν να δουν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το Trek to Yomi, μπορούν να παρακολουθήσουν το πρόσφατο livestream του Νικόλα Μαρκόγλου που δοκιμάζει την preview έκδοση του παιχνιδιού.

The post Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Trek to Yomi appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα