Καθ’ οδόν βρίσκεται ένα νέο Tomb Raider

Στο πλαίσιο της παρουσίασης The State of the Unreal 2022, ο γενικός διευθυντής της Crystal Dynamics, Dallas Dickinson, ανακοίνωσε ότι αναπτύσσουν ήδη ένα νέο τίτλο Tomb Raider με χρήση της Unreal Engine 5.

Crystal

Dynamics is incredibly excited about the future of Unreal and how it will help us take our storytelling to the next level. That's why we're proud to announce that our next #tombraider game is being built on Unreal Engine 5! pic.twitter.com/UFMiWzJAZc

Tomb Raider (@tombraider) April 5, 2022

Πιο συγκεκριμένα αναφέρει στη δήλωσή του:

«Η Crystal Dynamics είναι περήφανη που αποτελεί μέρος στο λανσάρισμα της Unreal Engine 5. Η νέα αυτή μηχανή γραφικών πάει σε νέο επίπεδο την αφήγηση ιστοριών που μπορεί να μετατρέψει σε gameplay. Αυτός είναι και ο λόγος που είμαστε ενθουσιασμένοι για να σας ανακοινώσουμε ότι μόλις ξεκινήσαμε την ανάπτυξη ενός νέου τίτλου Tomb Raider με τη Unreal Engine 5.

Στόχος μας είναι να ωθήσουμε περαιτέρω τα όρια στην πιστότητα εικόνας και να παραδώσουμε μια υψηλής ποιότητας κινηματογραφική action/adventure εμπειρία που αξίζουν οι θαυμαστές τόσο από την Crystal Dynamics όσο και από τη σειρά Tomb Raider.

Ανυπομονούμε να κάνουμε αυτό το ταξίδι μαζί σας!»

Μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό review του GameOver για τον τελευταίο τίτλο της σειράς, το Shadow of the Tomb Raider εδώ.

The post Καθ’ οδόν βρίσκεται ένα νέο Tomb Raider appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα