Νέο in-game υλικό από το Hood: Outlaws and Legends

Μπορεί ο multiplayer τίτλος, Hood: Outlaws and Legends να είναι περίπου δυο μήνες μακριά από την κυκλοφορία του, άλλα η δημιουργός του, η Sumo Digital έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο gameplay trailer για τον τίτλο, που επικεντρώνεται στην playable Ranger class του τίτλου.

Έχοντας ως μοντέλο τον ίδιο τον Robin Hood, ο Ranger είναι ένας master archer,

που επιτρέπει στους παίκτες να εξοντώνουν τους εχθρούς από απόσταση προτού ακόμη καταλάβουν ότι είναι εκεί. Το τόξο δεν θα χρησιμοποιείται μόνο για να προκαλέσει το θάνατο, αλλά για να ελευθερώσει σχοινιά αναρρίχησης που θα επιτρέπουν στην ομάδα να σκαρφαλώσει σε τοίχους.

Ο Ranger είναι επίσης ένας εξαιρετικός ανιχνευτής, ικανός να επισημάνει στρατιώτες και αντίπαλους παίκτες για τους συμπαίκτες του, ενώ έχει πρόσβαση σε ένα εύχρηστο flashbang που προκαλεί τύφλωση στους αντιπάλους. Η ειδική του ικανότητα του επιτρέπει να πυροδοτεί ένα εμπρηστικό βέλος, προκαλώντας μεγάλες ζημιές σε μια περιοχή.

Περισσότερα για την Ranger class μπορείτε να δείτε στο gameplay trailer.

To Hood: Outlaws and Legends θα γίνει διαθέσιμο για Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 και PC στις 10 Μαΐου 2021.

The post Νέο in-game υλικό από το Hood: Outlaws and Legends appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα